Lynxlab
Image default
Business / Business Services

25 jaar getrouwd cadeau

Ben je inmiddels alweer bijna 25 jaar getrouwd en wil je jouw geliefde een prachtig en origineel cadeau geven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Een origineel cadeau voor een 25 jarig huwelijk, dat is wat je bij ons absoluut kunt vinden. Op onze website kun je inspiratie opdoen voor een huwelijkscadeau. Je wilt natuurlijk met iets speciaals aankomen bij je geliefde en dat snappen wij volkomen. Bij ons kun je dan ook speciaal een glossy samenstellen voor jouw geliefde.

25 jaar getrouwd cadeau – glossy

Als je 25 jaar getrouwd bent, dan wil je natuurlijk met iets speciaals aankomen bij je geliefde. Het mag natuurlijk niet zomaar iets zijn. Dat weten wij. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om zelf een tijdschrift samen te stellen. Je kunt dan helemaal zelf bepalen hoe dit tijdschrift er uit komt te zien en wat je er in wilt hebben. Zo kun je bijvoorbeeld romantische foto’s van jullie samen in het tijdschrift zetten. Of bepaalde plekken die jullie samen hebben gezien en waar jullie mooie herinneringen aan hebben. Natuurlijk kun je ook teksten toevoegen. Bijvoorbeeld een romantisch gedicht, om te laten weten hoeveel je van je geliefde houdt! Je kunt het zo gek niet bedenken het is allemaal mogelijk. Je kunt het tijdschrift volledig aanpassen aan hoe jij graag zou willen dat het eruit komt te zien.

De glossy

De glossy maken is heel erg eenvoudig. Je gaat gewoon naar onze website, www.jilster.nl , maakt een account aan en je kunt zo aan de slag. Zo is het maken van een tijdschrift super eenvoudig en snel gebeurt. Pas het tijdschrift eenvoudig aan hoe jij het graag wilt en maak je geliefde vandaag nog blij met het meest originele cadeau voor jullie 25 jarige jubileum!

Related Posts

Bespaar geld

Stappenplan beginnende ondernemer

Dankzij het ICT bedrijf van Veenendaal, ben ik altijd bereikbaar!