Lynxlab
Image default
Business / Business Services

All Dent, de specialist voor tandheelkundige praktijkinrichting

All Dent is een speler van formaat op de markt van tandheelkundige praktijkinrichting. Dit familiebedrijf legt de focus op kwaliteit. Dit uit zich onder andere in de technische criteria voor het selecteren van producten en de sterke technische dienst. All Dent onderscheid zich van andere bedrijven met hun eigen professionele service team en ruime bereikbaarheid.

Wilt u een tandheelkundige praktijk starten? Is uw praktijkinrichting aan vervanging toe of is er een restyling nodig? Dan is een bezoekje aan de showroom van All Dent beslist de moeite waard.

De werkwijze bij het inrichten van uw tandheelkundige praktijk

Het inrichten van uw tandheelkundige praktijk is in alle gevallen maatwerk. Met uw ideeën gekoppeld aan de kennis en creativiteit van de ontwerpers van All Dent krijgt u de best oplossing voor uw praktijkinrichting. Hierbij verzorgt All Dent volgens wettelijke voorschriften en richtlijnen voor u:

  • De schetstekeningen;

  • De aanbieding voor de tandheelkundige apparatuur;

  • De tekeningen voor de bouwkundige zaken;

  • De installatie van de apparatuur;

  • Het onderhoudscontract;

  • De röntgenmetingen en het KEW-dossier.

De technische dienst van All Dent

Kwaliteit, snelheid en continuïteit staan centraal bij de technische ondersteuning door All Dent. Er wordt gewerkt met een eigen professioneel serviceteam met landelijke dekking. Deze goed opgeleide, gecertificeerde technici volgen regelmatig bijscholingen. Hierdoor zijn de medewerkers van All Dent altijd op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen. Daarbovenop is elke monteur in te zetten voor iedere storing en reparatie.

Bij All Dent wordt gewerkt met een digitale planning met volgsysteem die een maximale flexibiliteit in de planning geeft. Er kan snel geschakeld worden als u een storing heeft.

Onderhoud, storingen en reparaties

Goed onderhoud van uw tandheelkundige praktijkinrichting voorkomt voor een groot deel storingen. Medewerkers van All Dent zijn dan ook dagelijks in heel Nederland bezig met het onderhouden van de kostbare apparatuur in tandheelkundige praktijken.

Toch is een stroring niet helemaal te voorkomen. Als apparatuur dienst weigert is snelheid van belang. Door hun digitale planning is All Dent hierop ingericht en voorbereid zodat u snel hulp krijgt. Bij storingen wordt u nog dezelfde dag geholpen. Bij urgente storingen meestal zelfs direct.

Het is mogelijk om producten op te sturen voor reparatie. Terwijl uw product wordt gerepareerd kunt u gebruik maken van het bruikleensysteem van All Dent.

 

Related Posts

Een leuke verjaardag dankzij het huren van een touringcar!

Heeft u extra opslagruimte in Delft nodig?

De Nederlandse Provider omdat telecom en IT makkelijker kan