Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Angst voor een ooglidcorrectie

U wilt graag een ooglidcorrectie hebben, maar u bent bang om onder het mes te gaan. Geen zorgen, wij van Ooglift (klik hier voor ooglidcorrectie) hebben al vaak te maken gehad met klanten die bang zijn om een ooglidcorrectie te ondergaan, terwijl ze het toch heel graag willen. Operaties en ingrepen zijn nou eenmaal eng, er wordt in u gesneden en normaal blijven we ver weg van messen, behalve in de keuken natuurlijk. Daarom willen wij van Ooglift u zo goed mogelijk informeren over de behandeling van een ooglidcorrectie, en de mogelijke risico’s die eraan verbonden zijn. Wij geloven dat onze patiënten, des te meer ze geïnformeerd zijn, des te veiliger ze zich voelen. Kennis is macht. Hierbij dus een korte beschrijving van het proces van een ooglidcorrectie bij ons kliniek, en een aantal risico’s van een ooglidcorrectie op een rijtje.

Een ooglidcorrectie: de behandeling

Een ooglidcorrectie begint met een vrijblijvend intakegesprek met onze meest ervaring chirurg: Dr. R. A. Geerling. In dit gesprek krijgt u advies over uw ooglidcorrectie en wordt u geïnformeerd over de werkwijze van onze kliniek. Dit consul is natuurlijk gratis. Vervolgens wordt er een vooronderzoek uitgevoerd waarbij er wordt gekeken of u in aanmerking komt voor een ooglidcorrectie. Vervolgens wordt er bij de ooglidcorrectie het overschot aan huid afgetekend met een viltstift. Het ooglid wordt vervolgens lokaal verdoofd, er zit dan ook adrenaline in de verdoving die de lokale bloedvaatjes dichtknijpt zodat er minder bloeding tijdens de behandeling is. De huid wordt dan gedesinfecteerd om ontstekingen te voorkomen. Wat u teveel heeft aan huid en spier wordt dan verwijderd, de huidranden worden dan gesloten met hechtingen. De ooglidcorrectie is klaar!

Bijwerkingen en complicaties bij een ooglidcorrectie

Een aantal bijwerkingen en complicaties kunnen voorkomen bij een ooglidcorrectie, hier hoeft u niet bang voor te zijn, deze komen zeer weinig bij ons voor. Mogelijk zwelt het ooglid en wordt het wat ongevoelig, de zwelling neemt als het goed is echter relatief snel af. Er kan een oogontsteking ontstaan, hiervoor kunt u antibiotica nemen. Littekens komen bij iedere patiënt voor, dat gebeurt nu eenmaal als er in de huid gesneden en later gehecht wordt, deze zijn echter meestal bijna onzichtbaar.  

 

Related Posts

rijlessen bij rijschool Rijswijk

Maak een verloving onvergetelijk met de juiste verlovingsring

Sales Channel – wat doet Sales Channel?