Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Beste rijschool Nieuwegein

Het team van rijschool Troy in Nieuwegein bestaat uit een vaste kern van instructeurs die allemaal in het bezit zijn van een WRM-certificaat, ofwel een certificaat rijonderricht op grond van de Wet Rijonderricht Motorvoertuigen, toegekend door branche-instituut IBKI. Om de kennis op peil te houden blijven de instructeurs van rijschool van Nieuwegein  zich bijscholen en volgen ze gespecialiseerde trainingen, zoals de Verhoogde Rijvaardigheid Opleiding (VRO).

 

Al onze instructeurs van rijschool Troy beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als Bovag-rijschool willen wij graag aan deze eis voldoen: de veiligheid van onze leerlingen gaat voor alles, niet alleen in het verkeer, maar ook in de lessituatie. Daarnaast zijn al de instructeurs van rijschool van Nieuwegein gecertificeerd om les te mogen geven aan bijzondere doelgroepen, zoals leerlingen met autisme of PDD-NOS. De certificeringen hiervoor worden verstrekt door de Verkeersacademie,  de ontwikkelaar van het autisme- en ADHD-protocol voor rijinstructeurs.

 

Voor de beste rijlessen Nieuwegein

 

Snel en goedkoop je rijbewijs halen dan ben je bij Rijschool Troy aan het juiste adres! Al jarenlang verzorgen wij kwalitatieve auto-rijopleidingen in Utrecht en omgeving. Rijschool van Nieuwegein  vindt het erg belangrijk om bij iedere leerling een aansluitend pakket aan te bieden die bij zijn of haar wensen voldoet, daarom bieden wij al onze leerling een rijopleiding geheel nar wens ingevuld. Wanneer je rijlessen Nieuwegein of omgeving bij Rijschool Troy volgt, kunnen we je garanderen dat binnen no-time slaagt voor je rijbewijs. Bij Rijschool Troy  krijg je altijd rijles van een deskundige rijinstructeur die al meerdere jaren ervaring heeft

 

Dat jij als leerling constant met kwalitatieve in Nieuwegein krijgt te maken komt door het feit dat er voor rijles op maat wordt gezorgd. Op deze wijze wordt er nooit aan kwaliteit ingeboet. Door ervoor te zorgen dat er rijles op maat wordt gegeven krijg jij als leerling met de nodige tactieken te maken die ervoor zorgen dat je precies begrijpt hoe jij je in het verkeer dient op te stellen.

Rijschool Nieuwegein

Related Posts

Kunststof kozijnen

Een website laten maken

Slotenwacht voor slotproblemen