Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Boetiek Hotel BonAparte vervult jouw kerstwensen!

Iedereen wil gezelligheid, vrienden, familie en de kerstsfeer rondom de kerstdagen met elkaar delen. En waar kan dat nou beter dan bij Hotel BonAparte in de Achterhoek? Veel mensen onderschatten het oosten van het land, maar zeker tijdens de kerstdagen vermaak je je hier opperbest. Bezoek een van de vele kerstmarkten of kerststallen of ga juist gezellig met de hele familie op een hotelkamer zitten om cadeaus uit te pakken en de echte kerstsfeer neer te zetten met z’n allen. Hoe je de kerstdagen ook wil invullen, in de Achterhoek bij Hotel BonAparte zit je zeker goed! Boetiek en hotel BonAparte zal er alles aan doen om jouw kerstdagen zo magisch mogelijk te maken.

Boek een van de kerstarrangementen

Speciaal voor de kerstdagen heeft Hotel Achterhoek een aantal kerstarrangementen samengesteld. Voor een vaste prijs boek je voor de kerstdagen een hotelovernachting inclusief ontbijt, lunch en diner. Tevens zitten er bij dit arrangement verschillende activiteiten zoals een witte wiefen tocht, livemuziek optredens, een high tea en meer! Tijdens de kerst is heerlijk eten heel erg belangrijk en dit staat dan ook centraal tijdens de kerstdagen bij Hotel BonAparte.

De omgeving

Naast het hotel, is er natuurlijk ook veel te beleven in de omgeving. Bezoek bijvoorbeeld eens een Duitse kerstmarkt! Vlak over de grens bij Hotel BonAparte vind je tal van kerstmarkten waar je heerlijk rond kunt struinen en echt optimaal kunt genieten van de kerstsfeer. Ook vind je verspreid over de Achterhoek veel levende kerststallen. Breng een bezoekje aan Jezus, Maria, Jozef, de schapen, de engelen en drie wijzen in een van de vele kerststallen in de buurt van Boetiek en Hotel Bon Aparte.

Boek nu het nog kan!

De kerstdagen komen steeds dichterbij, en voor je het weet is het al weer zo ver. Wacht niet te lang en boek een kerstarrangement bij Hotel Bon Aparte nu het nog kan. Het zou jammer zijn als je kerstdagen in de Achterhoek niet kunnen door gaan omdat je te laat hebt geboekt.

http://www.hotelbonaparte.nl

Related Posts

Website laten maken voor je bedrijf, hobby of vereniging

Angst voor een ooglidcorrectie

Opslagruimte nodig in Diemen?