Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Dakster Dakbedekking – Dakbedekking in alle soorten en maten van Dakster

Dakbedekking in alle soorten en maten van Dakster

Een dakbedekking laten aanleggen is maatwerk. Het is een beschermende laag die op een plat of hellend dak wordt aangebracht, om dit waterdicht, sneeuwdicht en tochtvrij te maken, zodat het dak kan beschermen tegen dieren, hitte, wind en zonlicht. Al vanaf het jaar 2000 is Dakdekkersbedrijf Dakster dakbedekkingen uit Enkhuizen de specialist voor al uw werk aan dak en gevel. Deze vakkundige onderneming werkt voornamelijk in Noord Holland en specifiek voornamelijk in Amsterdam. De opdrachtgevers bestaan doorgaans uit particulieren, VvE’s, diverse bouwbedrijven en woningbouwcoöperaties. Hoog in de vaandel staan kwaliteit, service en uiteraard de veiligheid van de klanten en werknemers. De materialen die worden gebruikt bezitten allemaal een KOMO-certificaat en ze werken altijd volgens het BDA-keurmerk. De medewerkers zijn allemaal op de hoogte van de hedendaagse bouwtechnieken en hebben jarenlange ervaring op het gebied van dak en gevel. Tevens volgen de werknemers jaarlijks herhaalde cursussen betreffende veiligheid en verwerkingsmethoden zodat zij op verantwoorde wijze op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

De diensten van Dakster dakbedekking

Dakster dakbedekking beheerst en gebruikt diverse methoden om platte daken waterdicht te maken. Van oudsher de meest gebruikte manier van Nederland is met bitumen dakbedekking. Een groot voordeel hiervan is de eenvoud en flexibiliteit van het materiaal. Ook wordt er gewerkt met iets modernere materialen. Materialen zoals PVC en epdm komen regelmatig voor, voornamelijk in de nieuwbouw sector, deze materialen hebben namelijk een lange levensduur.

In Nederland worden hellende daken het vaakst met dakpannen waterdicht gemaakt. Als alternatief kan Dakster Dakbedekking ook shingles of zelfs leien daken maken. Het is hoe dan ook maatwerk, en daar is Dakster Dakbedekking de beste in.

Overige diensten van Dakster dakbedekking zijn: lood- en zinkwerk, diverse dak toepassingen, onderhoud en nog diverse andere werkzaamheden.

Interesse in de diensten van Dakster Dakbedekking? Neem dan contact op.

http://dakster.nl/

Related Posts

Een scheiding op latere leeftijd ‘not done’?

De rechten en plichten na een ongeluk

Kunststof kozijnen