Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Dankzij het ICT bedrijf van Veenendaal, ben ik altijd bereikbaar!

Mijn bedrijf was op zoek naar een ICT bedrijf in de omgeving van Veenendaal die ons kon helpen met een probleem. Wij hebben ons bedrijf gevestigt in Veenendaal en doen goede zaken met klanten. Alleen de laatste tijd krijg ik te horen dat we niet goed bereikbaar zijn via onze telefooncentrale. De telefooncentrale die wij nu gebruiken is ook een beetje ouderwets en is wel toe aan vervanging. Daarom gingen wij kijken of er een bedrijf is die een betere oplossing heeft voor de bereikbaarheid van ons bedrijf!

Op zoek naar het beste ICT bedrijf van Veenendaal!

Ik had sommige collega’s de opdracht gegeven om te gaan kijken naar verschillende soorten ICT bedrijven in de omgeving van Veenendaal. Het liefst wilde ik natuurlijk een bedrijf uit Veenendaal, omdat dat gemakkelijker te communiceren valt. Na ongeveer een paar dagen riep ik mijn collega’s bij elkaar en gingen we kijken naar de bedrijven die ze hadden gevonden. Sommige bedrijven vroegen veel geld voor maar weinig service. Dat was al meteen een no go voor mij. Gelukkig kwam iemand met het voorstel van het bedrijf Xantion. Ze bieden van alles en nog wat op het gebied van ICT en zakelijke telefonie. Dit was precies het bedrijf wat we zochten en hebben meteen contact opgenomen met hun voor een afspraak. Een paar dagen later, ging ik naar het kantoor voor de afspraak en vroeg ik wat ze allemaal qua telefonie voor mij konden betekenen. Ze zeiden dat ik mijn oude telefooncentrale helemaal niet hoefde te vervangen, want ze hadden een product die ook werkt op een oude centrale. Dit was het product VoIP bellen. Dat is telefonisch bellen via het internet, wat dus gemakkelijk en sneller is! Ik was meteen enthousiast en heb het product aangevraagd!

Geweldige service!

De medewerkers van Xantion kwamen de volgende dag langs om het product bij ons te installeren. We hadden totaal geen last van hun en zijn niet 1 keer uit de lucht geweest, dus mensen konden ons gewoon bereiken. Daarna gaven ze een kleine instructie hoe het nieuwe systeem werkte met alle nieuwe extra functies. Het was echt geweldig! Nu zijn we nog meer bereikbaar voor onze klanten en veel sneller! Dat allemaal dankzij Xantion!

Bekijk de website voor meer informatie.

Related Posts

24 uur slotenmaker Leidschenveen

Angst voor een ooglidcorrectie

Meer volume meegeven aan de borsten