Lynxlab
Image default
Business / Business Services

De Nederlandse Provider omdat telecom en IT makkelijker kan

Bij De Nederlandse Provider is men van mening dat telecom en IT makkelijker kan voor ondernemers. U wordt door hen niet lastig gevallen met techniek maar u krijgt de zakelijke telecomdiensten die u nodig heeft als ondernemer. Bij De Nederlandse Provider wordt verspreid door het hele land gewerkt met 250 IT-ondernemers die ondersteuning krijgen van de 30 professionals op het hoofdkantoor. Hierdoor is De Nederlandse Provider klein genoeg om uw lokale behoefte te begrijpen maar is De Nederlandse Provider groot genoeg om elke oplossing te kunnen leveren.

Zakelijke telefonie van De Nederlandse Provider

Voor uw zakelijke telefonie kunt u bij De Nederlandse Provider terecht voor bellen met een SIP Trunk of met Hosted VoIP.

Met SIP Trunk kunt u VoIP bellen met uw bestaande telefooncentrale. Een aantal voordelen hiervan zijn:

  • Besparing op uw telefoniekosten;

  • Veel extra nieuwe functies beschikbaar;

  • Bij calamiteiten worden oproepen omgeleid;

  • Behoud van uw bestaande telefoonnummer.

Met Hosted VoIP hoeft u zelf geen telefooncentrale aan te schaffen of te laten onderhouden. Bij De Nederlandse Provider krijgt u met Hosted VoIP het gemak van een hypermoderne telefooncentrale uit de cloud. Dit geeft u een flinke besparing op abonnementen en gesprekskosten. Daarnaast krijgt u veel nieuwe functies, zoals vast-mobiel integratie.

Zakelijk internet van De Nederlandse Provider

De Nederlandse Provider is een onafhankelijke operator die is gekoppeld aan alle zakelijke netwerken in Nederland. Daarmee heeft De Nederlandse Provider een landelijk dekkend netwerk dat via het eigen platform alle bekende merken kan leveren. Door De Nederlandse Provider wordt u geholpen met een volledig werkende internetverbinding die super snel en betrouwbaar is.

Door De Nederlandse Provider worden alle soorten zakelijk internet in heel Nederland geleverd: DSL, kabel en glasvezel. Daarnaast krijgt u natuurlijk alle diensten die daar bij horen,

zoals WiFi, VPN, PIN, alarm en camerabeveiliging.

Zakelijk mobiel van De Nederlandse Provider

De Nederlandse Provider levert mobiele abonnementen vanaf een eenvoudig sim-only abonnement tot een volledige vast-mobiel-integratie. Als onafhankelijke operator wordt voor de mobiele diensten gebruik gemaakt van het betrouwbare radionetwerk van KPN. Vanuit het eigen platform worden daar een scala van slimme toepassingen aan toegevoegd. Bekijk de website www.denederlandseprovider.nl voor meer informatie.

Related Posts

VOIPZeker – Hosted VOIP

Hijwinkel.nl is dé plek voor een treklier

De voordelen van een HP Pagewide printer!