Lynxlab
Image default
Business / Business Services

De virtual assistant werkt op afstand

De virtual assistant is een onafhankelijke, focus gedreven echte persoon die op afstand voor u werkt, waardoor u essentiële input krijgt over wat uw bedrijf misschien mist. Ontdek in dit blog wat het belang is van virtuele assistenten.

De virtual assistant is van alle markten thuis

De virtual assistant kan vele soorten ondersteunende diensten bieden aan zijn of haar klanten. Denk bijvoorbeeld aan administratieve ondersteuning, het oplossen van technische problemen, het helpen met creatieve input en het verwerven van leads.

Besparing

De virtual assistant bespaart u geld op het gebied van verzekeringen, belastingen, investeringen in opleidingen en diverse (functionerings)gesprekken. Dit geheel in tegenstelling tot een full- en parttime medewerker. Afgezien van dat, betaalt u alleen voor de tijd die uw virtual assistant effectief heeft besteed aan uw projecten.

Virtuele assistenten besparen u kantoorruimte. In tegenstelling tot een fulltime of parttime medewerk(st)er kunnen zij op afstand van huis werken en nemen zij geen kantoorruimte in beslag omdat zij hun eigen werkruimte en apparatuur ter beschikking stellen. Zo bespaart u op kosten zoals een nieuw bureau en de aanschaf van een extra computer.

Vrije tijd

Het belangrijkste voordeel van het inhuren van een virtuele assistent is dat hij of zij het u mogelijk maakt om ook op afstand te werken en tegelijkertijd te genieten van uw vrije tijd, terwijl uw virtual assistant uw to-do lijst afwerkt.

Virtuele assistenten zijn direct beschikbaar wanneer u ze nodig hebt. Met de meest recente uitbreiding van hun vaardigheden en diensten, is het nu gemakkelijker om uw bedrijf uit te breiden.

Virtuele assistenten zijn uiterst belangrijk

Voor mensen die het absoluut (te) druk hebben, kunnen de VA’s van SAM-Assistants u helpen om uw leven een stuk aangenamer en gemakkelijker te maken. Managers, CEO, Executives die hoge eisen hebben en 24 uur per dag, 7 dagen per week moeten werken, kunnen gebruik maken van het gemak dat een VA u kan bieden.

Een uitkomst, ook voor een ZZP’er

Ik leid mijn eigen bedrijf en ik heb twee kinderen. Voor mij is het dus bijna onmogelijk om met mijn gezin van het weekend te genieten en tegelijkertijd mijn bedrijf te laten groeien. Toen ik hoorde van SAM-Assistants was ik in eerste instantie wat terughoudend, maar ik ben mijn vriend die hen aan mij heeft voorgesteld heel dankbaar. Nu werk ik al meer dan een jaar met hun team en ze hebben me gewoon verbaasd over hoe het leven gemakkelijk kan zijn zonder in te leveren op mijn omzet.

Related Posts

Een aluminium schuifpui bepaalt je humeur

Veilig drinkwater met breaktanks

VT2000 | All around VvE beheer met ervaring