Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Dozen kopen

Je wilt dozen kopen want je hebt logistieke uitdagingen binnen je bedrijf. Nog te vaak wordt deze taak onderschat. Er valt namelijk nog een hoop te verbeteren op het gebied van efficiëntie binnen de logistiek. De wereld is in een rap tempo aan het veranderen. De manier waarop consumenten winkelen, gebeurt al lang niet meer zoals vroeger. Waar mensen vroeger in de auto stapten om te gaan winkelen, blijven mensen nu gewoon thuis. Ze bestellen simpel via het internet. Een dag later heb je het dan vaak al in huis. Dagelijks worden er miljoenen pakketten bezorgd. Dat gebeurt bijna allemaal in kartonnen dozen. Echter zien we nog veel te vaak dat het mis gaat op het gebied van het gekozen formaat van een kartonnen doos. Er worden aan de lopende band producten geleverd die in een veel te grote doos zijn verpakt. Iedereen heeft dit weleens meegemaakt waarschijnlijk. Je hebt iets besteld op het internet en je verwacht een pakketje. Vol verbazing neem je een pakket in ontvangst dat veel te groot lijkt. Na het openen van het pakket blijkt wel degelijk dat dit is wat je had besteld. Je bestelling is gewoon verpakt in een veel te grote doos. Dat is natuurlijk zonde van de ruimte, en daarmee ook zonde van het geld en een onnodige belasting van het milieu. Je wilt daarom dozen kopen van een geschikt formaat. Bij De Dozenhal kan je dozen kopen in bijna elk gewenst formaat.

Dozen kopen doe je bij De Dozenhal

Dozen kopen in vrijwel elk gewenst formaat, doe je bij De Dozenhal. Dozen kopen bij de Dozenhal werkt kinderlijk eenvoudig. Online kan je aangeven welke maat je nodig hebt. Er wordt dan ook direct een prijs berekend. De Dozenhal beschikt over de grootste voorraad kartonnen dozen in Nederland. Wanneer je vandaag bestelt kan je een dag later je bestelling in huis hebben. Dozen kopen doe je daarom bij De Dozenhal.

Logo en belettering

Dozen kopen bij de dozenhal heeft nog meer voordelen. Wanneer je een partij dozen bestelt, dan kan De Dozenhal deze voorzien van een logo en belettering. Dozen kopen bij De Dozenhal gaat eenvoudig online. Neem daarom vrijblijvend contact op en bezoek de website van De Dozenhal.