Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Een aluminium schuifpui bepaalt je humeur

Toen ik op de dag dat de nieuwe goedkope aluminium schuifpui volgens afspraak geplaatst zou worden, vroeg in de ochtend wakker werd, schrok ik. Ik was heel erg teleurgesteld. Het regende en stormde zo hard, dat ik dacht dat de afspraak die al wekenlang in mijn agenda staat, afgezegd zou worden. Ik was er echt van overtuigd dat het plaatsen van de nieuwe aluminium schuifpui niet zou doorgaan. Het was ook zo’n rotweer. Echt hondenweer. Ik had het niet gek gevonden als ik het gevreesde telefoontje zou krijgen. En ineens hoorde ik de voordeurbel. Met een huppeltje liep ik naar de voordeur. Zou het dan toch? Zouden ze toch gewoon volgens afspraak de oude tuindeuren komen vervangen door de prachtige nieuwe aluminium schuifpui die ik had uitgezocht en besteld bij Schipper Ede?

Blij verrast door de aluminium schuifpui

En ja hoor, volledig volgens afspraak, weer of geen weer, stonden de monteurs van Schipper Ede ‘gewoon’ bij me aan de deur. Met een glimlach en mét de aluminium schuifpui! Wat was ik blij! Ik had al zo lang op deze dag gewacht. Eindelijk was dan de dag aangebroken dat de prachtige nieuwe aluminium schuifpui gemonteerd zou gaan worden. Waardoor ik heerlijk kon gaan genieten van meer lichtinval met uitzicht op mijn prachtige achtertuin.

Al binnen één dag kon de aluminium schuifpui in gebruik worden genomen

Het verwijderen van de oude tuindeuren om deze te kunnen vervangen door de aluminium schuifpui was toch nog een behoorlijke klus. De opening moest wat vergroot worden omdat de schuifpui aanzienlijk groter was dan de tuindeuren. Daar had ik speciaal voor gekozen omdat ik bij mijn nieuwe aluminium schuifpui geen rekening hoef te houden met de binnenruimte zoals bij mijn oude tuindeuren die naar binnen open draaiden. Het leek me extra behaaglijk wanneer ik voor HR+++ triple glas zou kiezen. De professionele monteurs van Schipper Ede hebben prima en vakkundig werk afgeleverd. Ze hebben geen rotzooi voor mij laten liggen. Alles hebben ze na montage en afwerking van de aluminium schuifpui netjes meegenomen. Zelfs het oude kozijn en tuindeuren. Al binnen één dag kon ik genieten van mijn tuin omdat gaandeweg de dag het weer toch volledig opklaarde.  

Related Posts

Website laten maken voor je bedrijf, hobby of vereniging

Consumenten zoeken steeds vaker naar reviews

Een exclusief schaakbord met stukken