Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Een doos perfect op maat? Kies dan voor Dozenhal!

In de Dozenhal in Ermelo kan u terecht voor allerlei verschillende formaten dozen. Altijd al eens een verhuisdoos nodig gehad, een doos om cadeaus in te verpakken of een bedrijfsdoos?  Dan biedt Dozenhal u de oplossing! Via de website kan u simpel de lengte, breedte, hoogte aangeven en het aantal dozen kiezen dat u wilt bestellen. Vervolgens krijgt u de dozen te zien uit het brede aanbod van Dozenhal. Zo krijgt u de doos die precies bij u past! Kunt u toch niet de doos vinden die bij uw wensen past? Dan maakt Dozenhal ze gewoon voor u op maat!

Onze snelle en simpele werkwijze

Kies uit het brede aanbod van Dozenhal bestaand uit wel meer dan 2500 verschillende dozen het voor uw gewenste formaat uit. Vervolgens krijgt u door ons binnen een werkdag een offerte via de mail gestuurd. Wanneer u akkoord gaat, zullen de dozen zo snel mogelijk op transport worden gestuurd. Erg simpel, maar ook kan er zo snel mogelijk van genieten, want bij Dozenhal zorgen we ervoor dat de dozen mogelijk de volgende dag al binnen zijn.

Breed aanbod aan dozen

Vanwege Dozenhal’s expertise in dozen, weten we dat iedereen een andere voorkeur heeft. Daarom bieden wij van Dozenhal u een breed aanbod aan dozen aan. U kunt kiezen uit gebruikte dozen, nieuwe dozen, tabaksdozen, palletdozen, bedrukte dozen en verpakkingsmateriaal. De gebruikte dozen zijn erg milieuvriendelijk, duurzaam en dat ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs. De tabaksdozen, zoals de naam het al zegt, zijn geschikt voor de tabaksindustrie. Daarentegen kunt u ook voor deze kiezen als u zwaar materiaal wil vervoeren. De tabaksdozen zijn in hoogte verstelbaar, wat het bijvoorbeeld een ideale verhuisdoos maakt. De palletdozen zijn speciaal gecreëerd om op pallets te staan. Dit maakt dat de palletdoos, in combinatie met een pallet, eveneens zware gewichten kan houden. De bedrukte dozen zijn de ideale optie voor uw bedrijf. U geeft daarmee niet alleen uw visitekaartje af, het geeft ook een zeer professionele indruk. Naast dozen verkoopt de Dozenhal verpakkingsmateriaal wat u kan helpen bij het inpakken. Hierbij kunt u denken aan tape, verzendverpakkingen, folies, zakken en karton. Tenslotte kunt u natuurlijk ook kiezen voor nieuwe dozen, waarbij het formaat en de kwaliteit voor u aanpasbaar zijn. 

Hebben wij van Dozenhal u nog steeds niet overtuigd of wil u gewoonweg meer informatie? Neem dan gerust een kijkje op www.dozenhal.nl of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Related Posts

Coderen is makkie

iPhonehoesjes: voor iedereen

Botox