Lynxlab
Image default
Offers

Een fijne praktijk in Vathorst om Fysiotherapie te doen

Mij is aangeraden om fysiotherapie te volgen in de omgeving van Vathorst. De reden hiervan is dat ik al jaren last van mijn schouders heb op bepaalde momenten. De laatste tijd werd deze pijn steeds erger en ben ik naar de huisarts gegaan. Hij keek mij bezorgt aan en zij dat ik hiermee naar de fysiotherapie moest gaan en dat ze mij daar verder konden helpen.

Twijfels bij fysiotherapie uit de omgeving van Vathorst

In het begin dacht ik dat het niet zo groot probleem was om daarvoor meteen naar fysiotherapie te gaan in Vathorst. Maar uiteindelijk merkte ik dat de pijn niet meer wegging en ik echt daarheen moest om dit op te lossen. Na een paar praktijken te hebben gezien, vond ik tot nu toe de mensen niet heel aardig. Totdat ik bij Zee in Beweging kwam. Daar lieten ze meteen een stukje van het gebouw zien en kon ik rustig mijn situatie aan hen uitleggen, zonder dat hier meteen sprake was over een bedrag en hoe vaak ik moest komen in een bepaalde periode. Ze namen mijn schouders serieus en konden meteen zien waarmee zij mij konden helpen.

Een goede keuze gemaakt

De eerste sessie bij Zee in Beweging was voor mij om te kijken of deze praktijk echt de goede voor mij was. Ik kreeg eerst een soort van massage en daarna moest ik bepaalde oefeningen doen met mijn schouders. Bovendien moest ik deze ook thuis nog een keer doen. Bij de eerste sessie merkte ik meteen dat de pijn een stuk minder was. Dus ik had de goede keuze gemaakt en heb een heel traject bij Zee in Beweging gevolgd. Uiteindelijk was mijn schouder echt een stuk beter en kreeg ik minder snel pijn dankzij de goede begeleiding en oefeningen die de praktijk aan mij heeft gegeven. Ik raad Zee in Beweging echt aan!

Probeer het zelf

Bent u ook op zoek naar fysiotherapie met goede begeleiding? Maak dan eens een afspraak voor een kennismakingsgesprek op de website van Zee in Beweging. Bovendien vindt u daar meer informatie over alles wat zij te bieden hebben. Meer over fysiotherapie Zee in Beweging.