Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Een goede prijs/kwaliteit verhouding bij deze schilder in Wijchen

Al langere tijd waren wij hard op zoek naar een nauwkeurige en goede schilder in Wijchen en de omgeving van Wijchen. Na veel navraag te hebben gedaan bij kennissen, kwamen wij uiteindelijk uit bij een goede schilder in Wijchen. De naam die wij veel te horen kregen als het ging om een nauwkeurige en kwalitatieve schilder in Wijchen, was Schaepmeester Schilderwerken. Wij besloten om contact op te nemen om te vragen naar alle mogelijkheden voor schilderwerken rondom ons huis. Ook waren wij benieuwd of het mogelijk was om ook in ons huis te schilderen. Daarnaast waren wij natuurlijk ook benieuwd naar de prijs. Voor ons was het namelijk ook erg belangrijk om een goede schilder te vinden tegen een scherpe prijs. Ga naar de website www.schaepmeester.nl voor meer informatie over schilder in Wijchen.

Vriendelijk geholpen door deze schilder uit Wijchen

Toen wij contact zijn gaan opnemen met deze schilder in Wijchen, kregen wij meteen op een vriendelijke manier antwoord op al onze vragen. Het viel ons meteen al op dat de prijzen erg scherp geprijsd waren en dat er veel mogelijkheden waren voor schilderwerken rondom ons huis. Schaepmeester Schilderwerken konden ons vertellen dat zij al meer dan dertig jaar ervaring hadden met de meest uiteenlopende klussen op het gebied van schilderwerken. Hierdoor hadden zij al vele situaties meegemaakt en wisten zij precies wat zij konden doen met ons huis. Schaepmeester Schilderwerken bood aan om een offerte voor ons op te stellen en hier stemden wij natuurlijk mee in.

Blij verrast door de offerte

Toen wij de offerte ontvingen van deze schilder uit Wijchen, werden wij blij verrast. Alles wat wij graag gedaan zagen hebben rondom ons huis, was mogelijk. Daarnaast waren de prijzen erg laag en was de schatting van het aantal uren ook nog eens erg laag. Zo konden wij snel weer verder leven in ons “nieuwe” huis. Wij besloten om uiteindelijk in zee te gaan met Schaepmeester Schilderwerken, een keuze waar wij geen moment spijt van hebben gehad!

Erg te spreken over de goede kwaliteit

Wij zijn erg te spreken over de goede kwaliteit schilderwerken van Schaepmeester Schilderwerken uit Wijchen en zouden deze schilder zeker aanraden aan anderen. De prijs/kwaliteit verhouding is echt ontzettend goed en als wij in de toekomst weer een schilder nodig hebben, dan zullen wij Schaepmeester Schilderwerken zeker weer benaderen!

Related Posts

Meer bezoekers? Hoe doe je dat eigenlijk?

Een compleet nieuw interieur bij TD interieurbouw

AC voedingen om het spanningsnet te simuleren