Lynxlab
Image default
Business / Business Services

een goede rijinstructeur gezocht?

Bij rijschool in Utrecht krijg jij gegarandeerd de beste lessen.

Als autorijschool Utrecht hechten we veel waarde aan het omgaan met onze kandidaten. Vanaf het begin is vertrouwen in elkaar ontzettend belangrijk. Zo worden de rijlessen leerzaam, veilig, gezellig en wordt er een stevige basis gelegd voor veilig en zeker op weg.

Sinds enkele jaren hanteert rijschool Troy Utrecht voor het autorijbewijs de nieuwe methode Rijopleiding in Stappen. De methode is een groot succes. Het slagingspercentage ligt 30% hoger dan het landelijk gemiddelde. onze slagingspercentage is met het meest afgenomen examens de hoogste van Utrecht

Vertrouwen is de  sleutel tot succes. Daarom kiezen we ervoor om eerst een oriëntatie gesprek te voeren. Dit schept een band van vertrouwen en is tevens een mogelijkheid om mezelf voor te stellen.

 

Een theorie-examen oefenen thuis op de computer is ook zeker aan te raden,  zo kun je aardig veel kennis opdoen met de vragen die gesteld worden.  Je kunt zo ook ontdekken dat je alles beter begrijpt en welke vragen je moeite mee hebt. En welke soort vragen je extra aandacht nodig hebt. Ook kun je hierbij een theorie leraar om begeleiding vragen.

 

Zakken voor het eerste rijexamen? De kans wordt flink kleiner met de nieuwe methode “Rijopleiding in stappen”. Het gemiddelde slagingspercentage bij het eerste examen ligt voor deze nieuwe manier van lessen ruim 30% boven het landelijk gemiddelde.

Voordelen: + Fors hoger slagingspercentage + Hoge kwaliteit van de opleiding + Stap- voor -stap aanpak + Betere voorbereiding deelname aan het verkeer + Inzicht in je vorderingen met behulp van de leerlingenkaart + Leren zelfstandig een route uit te stippelen en te rijden

Opbouw van RIS De RIS kent een modulaire opbouw. In totaal volg je 4 modules. Deze 4 modules bestaan uit handelingsscripts. Deze scripts sluiten op elkaar aan, zodat je in een logische volgorde alle onderdelen van het  autorijden leert. Iedere module wordt afgesloten met een toets. Er wordt dan bepaald of je alle kennis en vaardigheden bezit die bij het niveau van de module behoren .interesse zijn dan kan er een oriënterend gesprek aangevraagd worden.

Dus wacht niet langer en bel rijschool Utrecht nu nog voor jou gratis en vrijblijvende proefles 030:8080317.

http://www.rijschooltroy.nl

Related Posts

Polderscooter

Verhuisofferte aanvragen

Een doos perfect op maat? Kies dan voor Dozenhal!