Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Een houten picknicktafel om van te genieten

Een picknicktafel voor het gezin? Gezellig om in de warme zomermaanden van te genieten, lekker buiten barbecueën of gourmetten? Of een lekker wijntje drinken op de warme zomeravonden met je partner of vrienden. Dan is een houten picknickbank echt iets voor jou! Wat onze houten picknickbanken zo bijzonder maakt is dat ze gebruikt kunnen worden voor vele doeleinden! Voor … de eigenaar van Houtenpicknicktafelkopen.nl was dit ook de reden om een webshops op te richten, waarbij alle picknicktafels met de hand gemaakt worden. Hierbij vindt houtenpicknicktafels.nl het erg belangrijk dat hij zijn klanten tevreden achterlaat. Hij probeert iedereen een behandeling op maat te geven zo ver waar dat kan. Daarnaast is voor ons ook de communicatie en goede service erg belangrijk. Wij voorzien iedereen met vragen van een passend en vakkundig advies.

Op maat gemaakt

Wat ons zo goed maakt is dat wij picknicktafels op maat maken. Wij maken zelf in onze werkplaats de picknicktafels waardoor ze allemaal een authentieke uitstraling krijgen en geen één hetzelfde is. Onze picknicktafels zijn bedoeld voor jong en oud! Wij denken met iedereen mee, van de allerkleinsten tot aan de alleroudste. Naast de standaard picknicktafels op onze site verkopen wij af en toe ook wat specialer picknickbanken. Heeft u een hele specifieke wens voor een picknicktafel? Dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Wij bekijken dan wat de mogelijkheden zijn en bespreken met jou wat wij voor je kunnen betekenen. Of u nu een praktische picknicktafel wilt hebben of juist liever een picknicktafel heeft die past bij de uitstraling van uw tuin en tegelijkertijd een functioneel karakter heeft. Alles kan bij ons, wij helpen u graag!

Bestellen

Interesse gekregen in één van onze picknickbanken? Bestel de picknicktafel op onze website. U klikt de picknicktafel aan die u wilt hebben, betaald en vervolgens wordt deze gemaakt in onze werkplaats en houtzagerij. Wij geven u een seintje zodra u de picknicktafel op kunt halen op onze locatie in Kampen. Heeft u liever dat wij de tafel in elkaar zet, laat dit tijdens de bestelling weten. Dan brengen wij de tafel bij u langs en monteren deze gelijk.

Related Posts

Werkzaamheden tijdens een computer reparatie

Tula draagzak van geboorte tot peutertijd

iPhone scherm reparatie Groningen