Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Een leuke verjaardag dankzij het huren van een touringcar!

 

Voor de zestiende verjaardag van onze jongste dochter wilden wij graag goed uitpakken, daarom hebben wij besloten om een touringcar te huren. Wij wilden namelijk een surprise party organiseren met al haar vrienden en vriendinnen in een leuke stad. Om het vervoer op een makkelijke en goede manier te regelen, hebben wij besloten om een touringcar te huren. Een touringcar huren bleek achteraf echt de ideale oplossing voor ons. Zo konden wij iedereen in een keer vervoeren en hoefden wij zelf niet te rijden. Ook was het erg gezellig in de bus, doordat alle vrienden bij elkaar zaten. Onze jongste dochter had de tijd van haar leven en wij genoten daardoor ook erg van haar zestiende verjaardag. Dankzij Noot is haar verjaardag er een om nooit te vergeten!

Een touringcar huren bij Noot was een perfecte keuze

Toen wij besloten om een touringcar te gaan huren, namen wij contact op met Noot. Van hen kregen wij te horen dat er erg veel mogelijkheden zijn als het gaat om het huren van een touringcar. Zo hadden wij de keuze uit het kiezen van een arrangement voor de verjaardag. Hierbij konden wij besluiten om de busrit te combineren met een dagje weg. Doordat wij met erg veel personen waren, hebben wij dit uiteindelijk niet gedaan. Wij hebben via vrienden een feestruimte kunnen huren en daar de verjaardag van onze dochter met de gasten kunnen vieren. Ook kregen wij de keuze om te kiezen voor een grote touringcar of voor juist een wat kleinere. Wij besloten om een touringcar te kiezen waar 35 mensen in konden. Aangezien de rit niet heel lang zou zijn, kozen wij voor de normale touringcar.

Een erg gezellige rit

Op de dag zelf was de chauffeur ruim op tijd aanwezig. Hij stelde zich netjes voor en toonde veel interesse in ons. Zo ontstond er al snel een gezellige klik en was de busrit nog een stukje leuker. Tijdens de rit bewees de chauffeur ook nog eens dat hij over goede humor beschikte en in staat was om ons een erg leuke tijd te bezorgen. Wij zijn erg te spreken over Noot en zullen Noot in ons achterhoofd houden voor in de toekomst!

 

Related Posts

De voordelen van een HP Pagewide printer!

Een scheiding op latere leeftijd ‘not done’?

Stappenplan beginnende ondernemer