Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Een scheiding op latere leeftijd ‘not done’?

Mijn ex-man en ik waren al jaren bij elkaar maar hebben ondanks dat onze scheiding in gang gezet. We woonden indertijd in Culemborg. We hadden een prettig bestaan opgebouwd samen, onze drie kinderen zien opgroeien en kleinkinderen geboren zien worden. Maar op enig moment was de koek echt op, zoals dat heet. Toen de kinderen eenmaal de deur uit waren en zij hun eigen gezinnetje gingen stichten, merkten mijn ex-man en ik beiden dat we ondanks de mooie jaren die we hebben gehad, uit elkaar waren gegroeid. Bij elkaar blijven vonden we beiden niet noodzakelijk. We gunden elkaar een nieuw en gelukkig leven. Maar ja, waar ga je voor een echtscheiding in Culemborg naar toe om je hierbij te helpen?

Goede scheiding in Culemborg voor persoonlijk geluk

Vrienden en familieleden vonden het raar toen we een scheiding ter sprake brachten. Ze vonden het enerzijds helemaal niets voor ons, want we waren toch al die jaren gelukkig met elkaar geweest? Aan de andere kant vonden ze het ook echt wel iets dat bij ons paste. Opnieuw beginnen zonder wroeging en wrok. Als vrienden wilden we onze scheiding in Culemborg doorzetten. Onze relatie was veranderd, onze jarenlange gemeenschappelijkheden waren vervaagd. We merkten dat van elkaar scheiden noodzakelijk was om elkaar nog lief en aardig te vinden.

Een scheiding in Culemborg goed en snel geregeld

Als je overweegt een scheiding in gang te zetten, kom je in Culemborg al gauw terecht bij De mare Mediation. Een professioneel kantoor dat gespecialiseerd is in Familiekwesties. Dat we bij hen aan het goede adres waren, bleek wel toen we tal van vragen bij hen neerlegden. We hadden natuurlijk absoluut geen idee wat er allemaal komt kijk bij een scheiding in Culemborg. Onze bezittingen hebben we natuurlijk gedurende ons leven samen, ook samen opgebouwd. We wilden deze ook eerlijk verdelen. Samen met De Mare Mediation hebben we hier goede afspraken over gemaakt.

Ook al wilde we onze scheiding in Culemborg allebei, zowel mijn ex-man als ikzelf keken daar enorm tegenop. Maar dankzij de bemiddeling door de professionals van De Mare Mediation hebben we onze afspraken zo op elkaar afgestemd, dat we er beiden erg gelukkig bij zijn. Soms met een lach, soms met een traan. Maar altijd met wederzijds begrip. Binnen drie maanden was onze scheiding in Culemborg een feit. En gingen we ieder onze eigen weg. Omdat onze scheiding dankzij de uitstekende bemiddeling van De Mare Mediation uit Culemborg zo goed is verlopen, zijn mijn ex-man en ik elkaars beste vrienden gebleven die ieder een eigen, nieuwe start kunnen maken.

Related Posts

Maak een verloving onvergetelijk met de juiste verlovingsring

Lexa voor dating

AC voedingen om het spanningsnet te simuleren