Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Een website laten maken

Het laten maken van een website biedt veel voordelen. Er komt namelijk meer bij kijken dan alleen het maken van de website zelf. U moet hier denken aan het regelen van een hosting-omgeving en het registeren van een domeinnaam. Is uw website eenmaal live dan moet deze ook beheerd worden. Meestal kunt u dat ook laten doen door het bedrijf dat uw website gemaakt heeft.

Bij het laten maken van een website

Het laten maken van een website begint met het maken van een ontwerp. Na akkoord wordt dan de website gebouwd. Tijdens deze bouwfase wordt ook de hostingomgeving opgezet en de domeinnaam geregistreerd. Afhankelijk van de wensen worden ook e-mailadressen aangemaakt en wordt de website voorzien van inhoud.

Nadat alles gebouwd en geregeld is gaat de website live. Hiermee wordt bedoeld dat de website beschikbaar is op internet. Een spannend moment voor iedereen!

Na het laten maken van een website

Ook na het live gaan van een website zijn er werkzaamheden uit te voeren. Hierbij valt te denken aan het regelmatig maken van backups en het jaarlijks verlengen van registratie. Daarnaast moeten de bezoekersstatistieken bekeken worden. Ook moet de inhoud aangepast of aangevuld worden. Kortom ook nadat de website live gegaan is, is er nog genoeg te doen.

De vindbaarheid van een website

Een website laten maken is stap A. Stap B is ervoor zorgen dat de website gevonden wordt. Tegenwoordig zoeken veel mensen hun informatie op internet met behulp van zoekmachines. In Nederland is Google de meest gebruikte zoekmachine. Hoe hoger uw website in de zoekresultaten staat hoe meer mensen uw website (en dus uw bedrijf) vinden. De inhoud van de website is één van de criteria waar Google naar kijkt bij het bepalen van de rangorde van de zoekresultaten. Relevante inhoud is dan ook bij zowel het live gaan als tijdens de hele levensloop van de website belangrijk.

Een website laten maken door SiteToGo

SiteToGo heeft 16 jaar ervaring in de realisatie van websites, webshops en online marketing. Door deze ervaring en onze slimme aanpak, bieden wij hoge kwaliteit voor een fractie van de prijs in vergelijking met vele van onze concurrenten. Bij ons krijgt u een website die aansluit bij de huisstijl en activiteiten van uw bedrijf en kan uw website in één week live zijn. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Related Posts

Dankzij het ICT bedrijf van Veenendaal, ben ik altijd bereikbaar!

Arend Beveiliging

VT2000 – Het beheer van VvE’s in Rotterdam