Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Eiken vloer

Het hebben van een eiken vloer is tegenwoordig helemaal in. Een eiken vloer kan heel erg mooi zijn.
Een eiken vloer kan een geheel ander uiterlijk aan uw woning geven. Een eiken vloer is een natuurproduct van de eikenboom. Dit kunt u ook terugzien in de vloer.
Als u een eiken vloer in huis heeft, dan is het net alsof u de natuur in huis haalt. Wij bij Bax hebben verschillende soorten en maten van eiken vloeren. Zo kunt u bij ons altijd wel een Eiken vloer kopen vinden die aan uw verwachtingen voldoet.

Eiken vloer, waarom bij Bax?

U zult uzelf waarschijnlijk wel afvragen waarom de eiken vloeren bij ons zo goedkoop zijn. Dit is, omdat wij graag aan de wensen van onze klanten willen voldoen. Wij begrijpen dat u als klant niet uren van de ene houthandel naar de andere houthandel wilt gaan om prijzen te vergelijken. Daarom zorgen wij dat wij altijd de laagste prijs hanteren met de beste kwaliteit!
Bij ons heeft u altijd garantie dat u de beste kwaliteit voor een laag prijsje heeft, omdat wij onze eiken vloeren zelf produceren. Wij doen dit in onze eigen fabriek, waardoor er geen importkosten betaald hoeven te worden over het hout van de eiken vloeren. Zo weten wij ook altijd precies wat er op voorraad is.

Het leggen van een eiken vloer

Mocht u nou geen natuurtalent vloeren leggen zijn, dan is dat geen probleem. Op onze website kunt u eenvoudig vinden hoe u een eikenhouten vloer moet leggen. U kunt eenvoudig een handleiding lezen die u precies uitlegt hoe het allemaal in zijn werk gaat. Wij hebben aan alles gedacht.

Als u dan eindelijk gekozen heeft welke eiken vloer u graag wilt hebben, dan bent u toegekomen aan de keuze over welke afwerking u graag wilt hebben voor u eikenhouten vloer. In onze filialen hebben wij showrooms beschikbaar, waar u alle soorten afwerkingen kunt zien en zo een keuze kunt maken voor de afwerking die u bevalt.

Wij zorgen ervoor dat u de vloer krijgt die aan al uw wensen voldoet, voor een goede prijs!

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben, dan hebben wij op de website een chatroom beschikbaar waar u terecht kunt met uw vragen. Een medewerker van ons staat dan graag voor u klaar om u verder te helpen. Klantvriendelijkheid vinden wij erg belangrijk!