Business / Business Services

G9 led als besparing

G9 led

Veel huishoudens kiezen ervoor om hun gloeilampen en halogeen lampen te vervangen voor G9 led lampen, aangezien deze lampen vele voordelen met zich meebrengen. Ten eerste zijn deze relatief goedkoop in aanschaf en kosten ze in gebruik ook een stuk minder. Maar ook het feit dat ze beter zijn voor het milieu spreekt ook veel mensen aan. Er zijn dan ook steeds meer mensen die de laatste jaren kiezen voor het kopen van G9 led lampen.

De kenmerken van G9 led

De G9 led lampen zijn in aanschaf relatief goedkoop, vanwege hun lange levensduur. Ze gaan vaak minimaal 5 keer langer mee dan gloeilampen of halogeen lampen, waardoor het prijs verschil vaak te verwaarlozen is. Daarbij kun je via het internet vaak vrij goedkoop aan led verlichting komen, waardoor ze echt niet duur hoeven te zijn.

Maar ook in gebruik, zoals eerder aangegeven, zijn ze velen malen goedkoper. Dit komt omdat deze lampen stuk efficiënter zijn dan halogeen en spaarlampen, ze gebruiken namelijk slechts 15% van de energie die halogeen lampen of spaarlampen gebruiken. Ze verspillen minder energie, waardoor ze goedkoper zijn, maar ook beter voor het milieu. Het is ook zeker te merken, als je kiest voor G9 led verlichting, dat je stroomrekening zal dalen. Hoe meer led lampen je aanschaft, hoe goedkoper je energierekening kan uitvallen.

Verder kun je door het gebruik van G9 led verlichting bijdragen aan een beter milieu. Hoe meer mensen deze lampen kopen, hoe minder het milieu wordt belast. Om te beginnen creëer je minder milieuvervuilend afval, maar doe je minder beroep op het milieu vanwege het zuinige karakter van deze lamp.

Kortom, wil je goedkoper uit zijn en/of bijdragen aan een beter milieu? Overweeg dan om G9 led lampen aan te schaffen, je zult de gevolgen van deze keus al snel merken als je kijkt naar je energierekening.

https://www.leds-depot.be/led-230v/g9-gu9-led-lampen.html