Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Goede bereikbaarheid met NuCall

NuCall levert innovatieve communicatietechnologie door altijd en overal veilige, betrouwbare en betaalbaar bedrijfstelecommunicatie te bieden. Zo kan zowel de interne als externe communicatie van uw organisatie geoptimaliseerd worden. Wij geloven dat de bereikbaarheid allesbepalend en vanzelfsprekend moet zijn voor de communicatie binnen iedere organisatie. Thuis, onderweg en op kantoor.

NuCall

NuCall levert innovatieve en toekomstgerichte totaaloplossingen voor vaste en mobiele telefonie, vast-mobiel-integratie en internetverbindingen. Hier hebben we een aantal diensten voor opgesteld:

NuVoIP

NuvoIP biedt u een volledig ingerichte en toekomst vaste telefooncentrale. Deze zal beheerd worden door NuCall via een goed beveiligd datacenter. NuVoIP beschikt over uitgebreide functies als keuzemenu’s, wachtrijen, integratie met Outlook en gratis apps voor uw tablet of smartphone. NuVoIP is geschikt voor organisaties met 1-25 werknemers. NuVoIP heeft ook 2 uitgebreidere versies: NuVoIP professional, wat gericht is op 5-250 werknemers, en NuVoIP corporate, wat gericht is op 100-2500+ werknemers

NuMobile

Met NuMobile vinden we de best passende abonnementsvorm voor uw organisatie. Hierbij zijn we een onafhankelijke speler met een eigen mobiele propositie.  Zo weet u zeker dat NuCall echt het best passende abonnementsvorm selecteert voor u.

Nu3CX

Met Nu3CX worden al uw communicatiemiddelen geïntegreerd in één platform. Dit bevat een hele hoop mogelijkheden. Denk hierbij aan keuzemenu’s doorverbinden, status van uw collega’s zien en bellen via een app op uw smartphone. Zo communiceren uw medewerkers sneller en effectiever.

NuSIP

Overstappen naar VoIP kan vele zorgen met zich meebrengen. Bij NuCall begrijpen we dit als geen ander en daarom is de NuSIP trunk ontwikkeld. Hiermee blijft u gebruik maken van uw huidige centrale en toestellen. Het enige verschil is dat gesprekken niet via een telefoonlijn, maar via een internetlijn worden opgebouwd?

NuInternet

NuCall levert ook professionele internetverbindingen. Deze zijn ontwikkeld samen met diverse netwerkleveranciers en hierdoor uiterst veilig en betrouwbaar. Zo kunnen we u een zo optimaal mogelijke internetverbinding bieden.

Contact

We begrijpen dat de informatie over onze diensten soms ingewikkeld kan zijn. Wanneer u een afspraak maakt bij NuCall, kunnen we samen naar uw situatie kijken en u van verdere uitleg voorzien voor uw situatie. Een afspraak kan gemaakt worden via het contactformulier op onze website www.NuCall.nl of telefonisch via 033 80 007 90.