Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Handverlichting en spotlight in een!

Ben je op zoek naar een soort handverlichting waarmee je een ontzettend hoge lichtopbrengst hebt? Dan is een handlamp spotlight precies wat je zoekt! Hiermee heb je het gemak van een handlamp, en de hoge lichtopbrengst en de precisie van een spotlight. Een spotlight is ideaal te gebruiken in elk bedrijf, groot of klein. Of dit nou een klein formaat spotlight is, of een grote: spotlights komen altijd van pas.

Wil je graag licht bijschijnen op een moeilijk klein plekje? Waarschijnlijk kun je dan het beste een kleine spotlight handlamp gebruiken. Maar ook voor het verlichten van een groot voorwerp is een spotlight ideaal.

Waarom kiezen voor een schijnwerper?

Wanneer je gebruik maakt van een schijnwerper of spotlight levert je dit erg veel voordelen op. Een spotlight bevat altijd de laatste technologieën op het gebied van LED. Hierdoor heb je een erg hoe lichtopbrengst van wel 24.000 Candela. De lampkop is zwenkbaar waardoor je elke positie kan voorzien van licht. Dit is ideaal te gebruiken wanneer het voorwerp van links naar rechts verplaatst. Je hoeft in dat geval de lamp niet te verplaatsen, maar enkel de lampkop te draaien in de goede richting.

Een ander voordeel van een spotlight is dat deze een lange levensduur heeft wanneer het gaat om de batterij. Je kunt spotlights gebruiken op stroom, maar ook wanneer er geen stopcontact in de buurt is kun je licht schijnen vanaf deze lamp. Wat deze lamp ook niet ontbreekt is een ergonomische handgreep. Deze lamp is verkrijgbaar in verschillende uitvoeren. Zo heb je bijvoorbeeld een industriële uitvoering voor safe area, maar natuurlijk ook traditionele uitvoeringen.

Een volgeladen spotlight kan tot wel 8 uur lang branden op vol vermogen. Daarnaast kun je de lamp in minder dan 12 uur opladen wanneer deze leeg is. Zo kun je binnen een mum van tijd weer verder met het gebruik van je schijnwerpers.

http://www.zone-atex.nl/schijnwerper/

Related Posts

Persoonsbeveiliging inhuren bij Secret Security

Verhuisofferte aanvragen

Wanneer re-integratie tweede spoor?