Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Het laatste klusje, uw proefschrift drukken, besteedt u toch zeker ook uit?

De voorbereidingen van uw proefschrift hebben heel veel van u gevraagd, nu nog het proefschrift drukken nu weken en maanden van onderzoek en formulering eindelijk voorbij zijn. Net als bij de inhoud van het werk besteden de meeste studenten bijzondere aandacht aan hoge kwaliteit van het drukwerk. Het mag immers niet uit elkaar vallen als de uw professor het leest. Het drukken en binden van uw proefschrift leveren ook een bijdrage aan de eindbeoordeling.

Laat een professional uw proefschrift drukken om teleurstellingen te voorkomen

Om een fiasco tijdens het lezen te voorkomen, biedt Proefschritenprinten.nl u professionele hulp bij het drukken van uw proefschrift. U profiteert van een jarenlange ervaring en van hun eenvoudige en duidelijke procedure. U heeft de keuze uit de binding van het proefschrift, u bepaalt het papierformaat, het aantal pagina’s, de keuze tussen enkelzijdig en dubbelzijdig printen en het kleurgebruik. Eventueel met hulp van de deskundigen van Proefschriftenprinten.nl.  

Snelle offerte

Na het insturen van alle benodigde informatie ontvangt u van hen een offerte. Na een akkoord van uw kant, volgt er altijd een technische controle, waarbij uw document gecontroleerd wordt op een perfecte afdruk om mogelijke lay-out fouten uit te sluiten. Vervolgens sturen zij u een proefdruk toe. Daarmee kunt u beoordelen of het uiteindelijke proefschrift volledig aan uw verwachtingen zal voldoen. In het algemeen streven ze ernaar om alle technisch uitvoerbare speciale ontwerpen te implementeren. Zodra u uw definitieve akkoord heeft gegeven kunnen alle proefschriften al binnen vijf werkdagen in uw bezit zijn. Als extra service kunt u ervoor kiezen om wat minder papieren proefschriften te laten drukken en er ook één online te publiceren. Als klant van Proefschriftenprinten.nl betaalt u daarvoor een gereduceerd tarief voor maar liefst drie jaar. U mag dan gebruik maken van het Plus pakket in plaats van het Standaard pakket. Wat uw bereik natuurlijk veel groter maakt dan wanneer u er alleen maar voor kiest om uw proefschrift in een papieren versie te verspreiden.

Neem contact op bij vragen of speciale wensen

Als u niet zeker weet of (al) uw wensen haalbaar zijn, neem dan zeker contact op met de professionals van Proefschriftenprinten.nl. Dat kan via telefoon of e-mail. Zij adviseren u maar wat graag!

Related Posts

Grafstenen in Utrecht die de beste van de stad zijn

Koalabedding

Volg een heftruckopleiding in de hoofdstad van Nederland

admin