Hoe gaat u om met het verlies van uw geliefde?

Het verliezen van een dierbare of geliefde is altijd zwaar. Het maakt niet uit of u het al zag aankomen of het onverwacht gebeurt, het is altijd geen leuk nieuws om te horen. Ieder mens gaat verschillend om met het verlies van geliefde of dierbare. Sommige regelen meteen alles voor de uitvaart zoals een grafsteen om degene te herdenken, en sommige mensen die weten niet meer wat ze moeten doen. Artea grafmonumenten begrijp dat het erg moeilijk is om meteen aan de slag te gaan met het bedenken van een grafmonument. Daarom helpen wij u graag met deze keuze en willen we hiermee steunen.

Fases van het rouwen

Iedereen gaat door een bepaald aantal fases met het verwerken van het verlies van een dierbare. Deze reeks van fases ziet er als volgt uit:

  • Ontkenning

  • Woede

  • Depressie

  • Acceptatie

  • Doelen stellen en doen

Iedereen gaat anders door dit proces. De ene is sneller door de depressie en accepteert het sneller, de ander kan lang vast zitten in de tweede fase. Bij het regelen van de uitvaart en het grafmonument kunnen er veel emoties ontstaan. Artea wilt u graag helpen met deze moeilijk beslissing en samen met u een mooi en uniek ontwerp maken.

Artea Grafmonumenten

Als het gaat om het regelen van een grafmonument of grafsteen voor uw geliefde kunt u terecht bij Artea grafmonumenten. Zij staan voor u klaar om een bijzonder grafmonument te creëren samen met u. Het gesprek gaat niet over het verkopen van een grafsteen, het gaat om het verhaal van de overledene en u. Zij luisteren naar uw verhaal en maken tijdens het gesprek een schets van de grafsten. Artea wilt een een zorg van uw schouders af halen door uw perfecte grafsteen te maken. Artea verzorgt het hele proces van de steen. Van ontwerp tot een bijzonder grafmonument waar u blij mee bent. Wilt u inspiratie op doen voor een grafsteen ontwerp? Of een afspraak maken bij één van de vestigingen in Veenendaal of Alkmaar? Bezoek dan de website van Artea voor meer informatie, inspiratie en contactgegevens.