Business / Business Services

Ik heb een HP Latex printer gekocht voor goede prijs!

Bij ons op het werk heeft onze HP Latex printer het helaas begeven. Hij was ook al best oud, maar had een lange levensduur. Na 20 jaar een lange en trouwe dienst, moeten we afscheid nemen van dit mooie apparaat. Maar dat betekent ook dat we op zoek moesten naar een vervanger voor deze printer! Dus onze zoektocht begon: een HP Latex printer kopen.

Het vinden van een goedkope HP Latex Printer

Het bedrijf was het met ons eens dat we weer voor een HP Latex printer moesten gaan, omdat de vorige printer het geweldig deed en een super lange levensduur had. Alleen het model wat wij hadden verkochten ze bij verschillende soorten winkels niet meer, dus gingen we kijken voor een ander type HP Latex printer. We vonden al snel bij Repromat allerlei verschillende soorten printers met allemaal hun eigen sterke kanten. Bijvoorbeeld de HP Latex 315 printer was erg goed geschikt voor kleinere ruimtes of voor kleine bedrijven. Gelukkig hadden wij genoeg ruimte dus dit was geen optie voor ons. Na een tijdje zoeken in het brede assortiment van Repromat, kwamen we uit op de HP Latex 570 printer. Deze printer was precies wat wij zochten en zelfs meer! Dus na het akkoord van onze baas, mochten we de printer bestellen!

Super Service

Toen we onze printer hadden besteld, kregen we netjes een bevestiging in de mail dat de order zou worden verwerkt. Iedereen op het kantoor kon niet wachten wanneer hij zou komen! Een paar dagen later nam Repromat met ons contact op wanneer zij het product kunnen leveren. Wij zeiden zo snel mogelijk en dat was de volgende dag. Toen ze aankwamen plaatsten ze het product op de plek waar wij het wilde en gingen ze aan de slag met de installatie en een test ronde. Daarna kregen we een gehele instructie van hoe de machine werkt en daarna gingen ze weer weg. We hadden echt super service!

Contact

Meer informatie over een HP Latex printer of over Repromat? Bekijk dan de website en het gehele assortiment op www.repromat.nl.