Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Ik verlangde naar een ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is iets waar ik erg naar verlangde. De mensen vroegen me geregeld of ik moe was. Wat helemaal niet zo was. Ik voelde me altijd energiek en blij. Ik ben pas 38 jaar en sta dus middenin mijn leven. Oké, ik heb een drukke baan en vorm samen met mijn man en een dochter van 15 jaar een gezinnetje. Maar mijn leven is heerlijk. Geen enkele reden om zo moe te lijken. Ondanks dat ik voldoende nachtrust kreeg, bleef ik dus die vraag krijgen of ik wel goed geslapen had. Daar had ik op een gegeven moment zo genoeg van dat ik besloten heb een ooglidcorrectie door Dr. Geerling te laten doen. Dr. Geerling werkt bij Ooglift in Maarsen, dat is vlakbij Utrecht. Redelijk centraal gelegen. Al betekent het nog steeds dat ik vanuit thuis zo’n anderhalf uur onderweg ben om de ooglidcorrectie te laten doen. Maar dat heb ik er graag voor over.

Een ooglidcorrectie om te smokkelen met je leeftijd?

Een ooglidcorrectie zou me jonger maken, aldus Dr. Geerling tijdens het eerste gesprek dat we met elkaar gevoerd hebben. Nou dat is voor mij zeker niet de hoofdzaak dat ik een ooglidcorrectie heb overwogen, laat staan om te laten doen. Maar eerlijk is eerlijk, op mijn leeftijd is dat toch mooi meegenomen.  

De ooglidcorrectie verliep prima

De ooglidcorrectie was wat mij betreft een fluitje van een cent. Het is me reuze meegevallen. Ik heb goed gekoeld waarna het blauw snel wegtrok. Na enkele dagen zag je er weinig tot niets meer van en toen na een kleine week de draadjes eruit gehaald werden, vond ik het resultaat verbluffend. Je zag er toen al haast niks meer van.

Na de ooglidcorrectie ben ik verlost van die afgezakte oogleden. Mijn blik is weer helder. Ik zie er niet alleen jonger uit, daar had Dr. Geerling dus helemaal gelijk in, ik voel me ook jonger. Ik voel een verlichting. Mijn ogen voelen niet meer zo zwaar, ik merk nu pas hoeveel moeite ik al die jaren heb moeten doen om mijn ogen open te houden. Een ooglidcorrectie is een echte aanrader. En al helemaal als je de kans hebt om deze te laten doen door Dr. Geerling van Ooglift. Een hele kundige chirurg die je samen met het team op je gemak stelt.

Bekijk de website van Ooglift

Related Posts

Een scheiding op latere leeftijd ‘not done’?

Op zoek naar een schoorsteenveger in Breda?

Opslagruimte in De Bilt nodig?