Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Isolatieglas

Uitstekend en voordelig online isolatieglas bestellen
Isolatieglas staat in Nederland en België ook wel bekend als dubbel glas, HR+ of HR++ glas. Het betreft dubbele beglazing, waarbij twee ruiten stevig aan elkaar zijn vastgemaakt, vaak met isolerende gas die tussen beide glazen wordt aangebracht en zorgt voor het nog effectiever vasthouden van de warmte. Isolatieglas kan overal in huis worden aangebracht: in ramen, deuren, kozijnen, op zolder in dakramen, maar ook in de kozijnen van een uitbouw of schuifpui.

De pluspunten van geïsoleerd glas
Van welke voordelen profiteert u eigenlijk als u in uw huis op een of meer plekken isolatieglas laat aanbrengen? Nou, van meer pluspunten dan u denkt, zoals: 

  • Met isolerend glas kunt u flink besparen op het gasverbruik. De warmte blijft met dubbel of zelf driedubbel glas aanzienlijk beter in huis. De cv-installatie kan meteen enkele graden omlaag en, zo zult u merken, de energierekening gaat precies hetzelfde doen!
  • Isolerend glas is sterk – mede door de dubbele of driedubbele laag – en gaat erg lang mee. Dat komt omdat deze glassoort niet snel breekt.
  • Vandaag de dag is isolatieglas prima betaalbaar.

Bestel voordelig isolatieglas op maat bij de Glaskoning
Er is in Nederland één online glasexpert die echte kwaliteit levert, uiteraard op maat, tegen voordelige prijzen. Dat is De Glaskoning. Bij ons kunt u alle soorten isolatie glazen online bestellen, via www.glaskoning.nl, in de door u gewenste afmetingen. Probeer het eens uit en merk hoe eenvoudig het werkt! Doordat Glaskoning goede contacten heeft met glasproducten en leveranciers kunnen wij als professionele glashandel glas leveren tegen groothandelprijzen. U kunt snel en gemakkelijk online bij Glaskoning bestellen en krijgt uw glazen dan snel en ongedeerd thuisbezorgd. Zo ingewikkeld en duur hoeft het kopen van geïsoleerd glas dus niet te zijn!