Business / Business Services

Kantoorruimte met de hoofdletter K

Op zoek naar geschikte kantoorruimte? Dat moet niet moeilijk zijn met het huidige aanbod. Maar het valt tegen, want we hebben allemaal zo onze wensen en eisen. We willen niet te ver van huis, op een industrieterrein of juist niet en volop meters voor onze medewerkers. Wat vooral hoog scoort zijn voldoende ruime parkeerplekken, goede voorzieningen zoals een goed ingerichte keuken, een vergaderruimte voor incidenteel bezoek of overleg en een prettige temperatuur. Bij Franklin vindt u dit allemaal. En meer. Het prachtige gebouw is van alle gemakken voorzien en wordt uitstekend onderhouden. Vandaar een Kantoorruimte met de hoofdletter K!

Uitstekende bereikbaarheid voor u en uw gasten

Lang niet iedereen vindt het prettig kantoor te houden op zo’n saai industrieterrein. De omgeving van Franklin Business Center Duiven is verre van dat. Weliswaar op een rustige plek aan de rand van het dorp Duiven, maar met een winkelcentrum, de dorpskern en het station binnen handbereik. Bent u met de auto, dan is de afstand van de A12 naar Franklin binnen enkele minuten overbrugd. Liever met de bus of trein? Op 500 meter afstand ligt station Duiven. Het gebouw ligt op een afgebakend terrein en beschikt over voldoende parkeerplaatsen. Uiteraard betekent dit ook voor uw klanten of gasten gratis parkeren. Op de fiets? In het fietsenhok staat uw fiets droog.

Kantooraanbod

Franklin Business Center heeft regelmatig kantoren vrij. Ze hebben verschillende afmetingen, maar beschikken allemaal over vloerbedekking, elektrische zonwering en lamellen en airco. Het luchtbehandelingssysteem houdt de lucht in het pand fris. Op verzoek kan een kantoor gratis worden ingericht met aanwezig kantoormeubilair. Invalidentoilet is aanwezig op de begane grond. Toegang tot Franklin kan alleen via het intercomsysteem. Zo wordt verhinderd dat iedereen het pand in en uit kan lopen zonder dat wij dat willen. Alarm- en brandinstallaties zorgen voor optimale veiligheid voor u en uw bedrijf.