Business / Business Services

LED GU10 dezelfde fitting

Laatste tijd, hebben ongelooflijke inspanningen gedaan om des te meer ecologisch positief objecten. Lampen van de verlichting kwam tot werkelijkheid aangezien Thomas Edison de innovatie in de late negentiende en twintigste honderden jaren in het midden aangeboden. Niettegenstaande, routine briljante lichten zijn verkwistend en gebruik maken van een grote hoeveelheid kracht. Conventionele soorten werken door het opwarmen van een wolfraam vezel binnen een glas envelop een groot aantal graden. De vezel opwarmt, wordt licht en warmte afgeleverd. Deze lichten kunnen gebruik maken van een aanzienlijke hoeveelheid macht en moet veel van de tijd wanneer de vezel verslijt verhandeld. Laat verbeteringen hebben verminderd in het oog springende verlichting (CFL’s), die door energieke atomen van niet-actieve gassen binnen buizen werken opgenomen. Ze vereisen aanzienlijk minder stroom dan gloeiende bolletjes en duren vaak meer. Zijn dat ook zij, één van de meest up-to-date vooruitgang is LED GU10 gevoed knoppen. LED is een afkorting voor light verzendende diode. Een LED is een kleine gadget die is gemaakt van een halfgeleider die licht uitzendt als een geschenk erdoor gaat. GU10 LED lampen hebben een paar punten van belang over hun voorouders.

 

LED GU10 bolletjes zijn vooral uitzonderlijk productieve vitaliteit en op deze manier meer aarde goed afgevoerd. Voor de meting van de verlichting die ze stralen verslinden deze nieuwe soorten naast geen macht. Door het veranderen van een van deze, kunnen houders van enkele dollars in dienst facturen via de hoeveelheid van het licht leven sparen. Dat, evenals de aarde zal de uitstroom van de koolstof gemaakt door het creëren van macht op kracht planten worden opgeslagen. Evenzo kunnen CFL’s bevatten kwetsend chemische stoffen zoals kwik binnen hen. Op de weg kans dat zij ooit breken of zodanig oneervol zijn verwijderd, kunnen ze natuur met vergif besmetten.

 

Een ander voordeel is dat ze vrijwel geen warmte creëren. Gloeiende lichten (en CFL’s in mindere mate) kunnen krijgen grote mate warm. Dit kan problemen met welzijn posturele voor weinig jongeren, die het licht mogen aanraken. Het vermindert ook de opname van een kwijting. Deze soorten blijven koel aanvoelt en zelfs na een paar uur voor de operatie. De vermindering in de warmte geleverd door deze lichten kan grote invloed hebben op de temperatuur van een kamer, houden het koeler dan als het met de meer gebruikelijke soorten werden aangestoken.

 

Eindelijk, deze nieuwe soorten veel langer duren dan briljant of CFL alternatieven. Bijvoorbeeld, kunt een LED GU10 licht blijven gaan tot 30.000 uur van gebruik. CFL’s laatste in verband, ergens rond de 6.000 en 15.000 uren beroep te doen op het model en de maker. Briljante bolletjes hebben de meest korte leven ranges, blijvende een kleine 750 tot 1000 uur. In plaats van aankoop van knoppen op gezette tijden met deze nieuwe verlichtingsbronnen, kunnen hypotheekhouders jaar tussen wijzigingen gaan.

 

Met nieuwe, natuurlijk welwillende verlichting regelingen toegankelijk, hypotheekhouders hebben meer mogelijkheden dan een andere tijd in de recente geschiedenis met betrekking tot de selectie van de verlichting die in hun manier van leven past. Plukken van vitaliteit sparend ledverlichting kunt sparen contant geld aangezien de tijd voorbijgaat, evenals helpen de planeet vanwege hun doeltreffendheid en low-power benodigdheden.

 

 

https://leds-depot.nl/led-230v/gu10-led-spots.html