Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Letselschade begeleiding bij ADXpert

Bij ADXexpert vinden we het voornamelijk erg belangrijk dat de letselschade begeleiding effectief is. Om dus meer hulp te kunnen bieden, schakelen wij bij dit soort gesprekken ook een psycholoog in. Dit doen wij omdat een psycholoog met een ander oog kijkt naar de situatie. Zo kunnen wij bij ADXpert ervan uitgaan dat het gesprek leidt tot goede resultaten.

Waarom letselschade begeleiding

Er zijn verschillende redenen waarom mensen zich inschrijven voor letselschade begeleiding. maar wat houdt zulke letselschade begeleiding nou in? Letselschade begeleiding kun je vergelijken met arbeidsdeskundig advies. Ons team van arbeidsdeskundigen kijkt naar jouw arbeidsmogelijkheden. Bij zo’n onderzoek wordt er dus met een ander oog naar mogelijkheden gekeken. Dit zijn dingen zoals de belemmeringen zijn in je werk, hoe zwaar het werk is, of er mogelijke aanpassingen kunnen plaatsvinden en naar belasting en belastbaarheid.

Bij letselschade begeleiding wordt er gekeken naar de relatie en de communicatie tussen de werknemer en de arbeid. Wanneer iemand namelijk arbeidsongeschikt is geraakt bij een bedrijfs- of verkeersongeval kan dit ingrijpende gevolgen hebben. Niet alleen lichamelijk kan diegene klachten hebben, ook psychisch en voor het inkomen kan het veel negatieve invloed hebben. Daarom is het belangrijk om begeleiding te bieden, en daarvoor zit je bij ADXpert op de juiste plaats.

Hoe werkt het?

Bij ADXpert beginnen we altijd met een intake fase, zodra de werknemer zich heeft aangemeld voor letselschade begeleiding. Dit is een zeer intensieve fase waarin een arbeidsdeskundige en een psycholoog samenwerken met de persoon. Door middel van verschillende gesprekken proberen zij op deze manier in kaart te brengen wat de arbeidsmarkt mogelijkheden en belastbaarheid van de cliënt is. Zodra dit is vastgesteld gaat de cliënt door naar de volgende fase. In deze fase worden er een aantal testen gedaan. Dit zijn testen op het gebied van psychologie en loopbaantesten. Hierdoor wordt er duidelijk wat de capaciteiten en de leerpunten zijn van de cliënt.

Hierna start het begeleidingstraject. Er wordt op deze manier intensief gezocht naar passend werk en veel persoonlijk contact. Het is dus belangrijk dat alles besproken en nagekeken wordt. Wij bij ADXpert hopen hiermee veel mensen te helpen. Voor meer informatie kun je altijd kijken op onze website.

 

Related Posts

Accountantskantoor in Utrecht

Uw dak isoleren: wat houdt het in?

Een goede prijs/kwaliteit verhouding bij deze schilder in Wijchen