Lynxlab
Image default
Offers

Lichtplan laten maken door professionals

Samen met mijn vrouw wilden we graag een lichtplan laten maken door mensen die er echt verstand van hadden. We hadden net een nieuw huis gekocht en het is echt een pareltje. Het enige probleem was dat er niet veel licht in het huis kwam. Hierdoor moesten we een goed plan bedenken dat alles goed belicht wordt in huis, ondanks dat het best donker is. Dit konden we niet alleen, dus zochten we een expert.

Iemand die samen met ons een lichtplan kan maken

Het is nog een hele klus om een expert te zoeken die ons kan helpen met het maken van een lichtplan. Zelf hadden we de kennis er niet voor om dit te doen, maar we konden wel op onderzoek uit. We gingen eerst aan vrienden van ons vragen, die ook net verhuisd waren, of zij een expert wisten te vinden voor ons om te helpen. Ze zeiden een paar bedrijven op en daar hadden we contact mee gezocht. De eerste paar bedrijven waren helaas geen succes, ze konden niet iets voor ons betekenen omdat ze alleen nog maar voor bedrijven zelf deden. Daarna kwam er een bedrijf die wel in staat was om ons te helpen. Het bedrijf heette Lichtkunde en we konden daar op afspraak komen.

Lichtkunde

Op de dag van de afspraak gingen we met de plattegrond van ons huis naar Lichtkunde toe. Daar eenmaal aan tafel gingen we bespreken wat de beste aanpak is om uiteindelijk het goed te kunnen uitvoeren. Samen zaten we op één lijn dus dat scheelde met discussies voeren. Daarna waren we eruit en maakten we een afspraak voor bij ons thuis. Nu zijn we een paar weken verder en super blij met de keuzes die we hebben gemaakt. Ons huis licht nu helemaal op en we zijn er super blij mee.

Contact

Wilt u meer weten over de producten en diensten die Lichtkunde voor u kan doen? Bekijk dan voor meer informatie op de website van Lichtkunde via www.lichtkunde.nl Bovendien vindt u daar ook alle contactgegevens om het bedrijf te kunnen bereiken.

Related Posts

Kwalitatieve zonnepanelen

Op zoek naar schuttingen in Hoogeveen?

Stretchtent verhuur