Business / Business Services

Mediator nodig in Scherpenzeel?

Heeft u een mediator in Scherpenzeel nodig voor hulp bij scheiden? Dan zit u goed bij In2mediation, ik kan u helpen om de echtscheiding op een duurzame manier af te wikkelen. Wanneer het besluit eenmaal genomen is van een echtscheiding aanvragen kan er ineens veel op u af komen. Daarnaast is het zo dat de manier waarop de scheiding afgewikkeld wordt u altijd zal bijblijven. Als mediator kan ik u begeleiden van begin tot einde bij het afwikkelen van alles. Alle afspraken die onder mijn begeleiding gemaakt worden, worden opgenomen in het echtscheidingsconvenant, en wanneer dat van toepassing is, ook in het ouderschapsplan. 

Waarom een mediator in Scherpenzeel?

Waarom zou u voor het afwikkelen van de echtscheiding een mediator in Scherpenzeel inschakelen, in plaats van een advocaat, zoals velen doen? De eerste reden is dat een mediator inhuren stukken goedkoper is dan een dure echtscheidingsadvocaat. Door mij in te schakelen hoeft de advocaat enkel de stukken bij de rechtbank in te leveren, en dat scheelt behoorlijk. Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in bemiddeling bij echtscheiding, hierdoor zal alles snel en voordelig afgehandeld worden. Zoals ik al eerder noemde is het duurzamer om een mediator in te schakelen. Wat houdt dat precies in? Onder mijn begeleiding worden er allemaal duidelijke afspraken gemaakt die goed gecommuniceerd worden, zodat geen van beide partijen misplaatste verwachtingen zal krijgen over hoe het later geregeld zal worden. Door deze duidelijke afspraken wordt het later een stuk makkelijker om samen om te gaan met het co-ouderschap. Partners zijn jullie niet meer, maar ouders blijven jullie altijd. Bekijk onze website

Neem contact op

Wanneer u ervoor wil kiezen om met mij de afwikkeling van de echtscheiding te regelen, kiest u voor een snellere, goedkopere en duurzame oplossing voor een vervelende situatie. Ik zorg ervoor als mediator dat geen van beide partijen zich benadeeld voelt in het maken van afspraken. Het gaat om compromissen, ter wille van uw kinderen. Daar is iedereen toch bij gebaat? Voor meer informatie en contactgegevens kunt u terecht op de website, waar alles staat. Ook kunt u gelijk een offerte aanvragen.