Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Mogelijkheden om met dubbelstaafmat hekwerk een terrein te beveiligen

Met behulp van dubbelstaafmat hekwerk is een terrein prima te beveiligen. Maar alleen een hekwerk is niet voor elk terrein genoeg. In dit artikel lees je hoe je een terrein van huis of bedrijf beter kan beveiligen. In dit artikel lees je meer over de mogelijkheden om je terrein te beveiligen met dubbelstaafmat hekwerk.

 

Hekwerk

Als je een terrein wil beveiligen door middel van het hekwerk kan je het beste gaan voor een hoog hekwerk zoals een spijlenhekwerk of dubbelstaafmat hekwerk. Dit zijn de stevigste hekwerken. Hoe hoger het hekwerk is, hoe lastiger het is om te beklimmen. Daarnaast heeft een hoog hek ook een afschrikeffect. Voor extra beveiliging zou je boven het hekwerk ook nog prikkeldraad of puntenkammen kunnen plaatsen. Is zelfs dit niet genoeg dan kan je altijd nog puntenkammen laten roteren of stroom aansluiten op het prikkeldraad. Hierdoor wordt het onmogelijk om nog over het hek heen te klimmen.

 

Camerasystemen en intercom

Met camerabeveiliging kan je een deur, poort of terrein de hele tijd in de gaten houden. In zowel de zakelijke als particuliere sector is het gebruik van camerasystemen flink toegenomen. Wanneer je hebt besloten om een camera aan te schaffen kan je kiezen uit verschillende mogelijkheden. Er zijn bijvoorbeeld camera’s die speciaal op gezichten richten, handig voor bij een deur of camera’s die een breed gebied in de gaten houden, goed voor terreinbewaking. Ook zijn er zogenoemde dummy camera’s beschikbaar. Dit zijn camera’s die niet werken en er vooral zijn om mensen af te schrikken. Dit is een goedkoop alternatief als je niet te veel geld wil investeren.

 

Wanneer je in een appartementencomplex niet op de begane grond woont of een oprijlaan hebt bij je huis kan het fijn zijn om contact te maken met de persoon die voor je deur staat. Dit kan door middel van een intercom. Er zijn twee verschillende intercoms, met audio of video. Met een audio intercom kan je alleen praten met degene die voor de deur of poort staat en met video intercom kan je de persoon ook daadwerkelijk zien. Wanneer je de persoon herkend of hebt goedgekeurd kan je degene door middel van een druk op de knop binnen laten.

Related Posts

De beste schoorsteenveger van Tilburg

Artikel marketing is werk, maar werkt

Puky fietsen om je kind te leren rijden