Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Op zoek naar een incassobureau in Ede?

Als jij een incassobureau hebt die operationeel is in, of in de buurt van Ede, dan moet je bij Groeneveld Gerechtsdeurwaarders zijn (Klik hier voor incassobureau Ede). Wat wij belangrijk vinden is transparantie in onze werkwijze, dan ben je constant op de hoogte van de vorderingen die we maken en wat het incassobureau in Ede vervolgens gaat doen. Zo behouden onze klanten controle over het incassotraject. Ons incassobureau in Ede heeft een team aan toegewijde mensen die ervoor zullen zorgen dat je het incassotraject zo snel en zo probleemloos mogelijk laat verlopen. Ons incassobureau in Ede volgt dan een traject dat bestaat uit vier stappen waarvan het doel is jou zo snel mogelijk het geld waar je recht op hebt terug te geven.

Hoe werkt het incassotraject van het incassobureau in Ede?

Als eerste wordt de pre-incasso stap uitgevoerd door ons incassobureau in Ede. Er wordt een pre-incassobrief verstuurd en per e-mail krijg je van het incassobureau een herinnering over de status van de pre-incassobrief. Als jouw debiteur niet op de brief reageert, moet het incassobureau verder gaan met de volgende stap in het incassotraject. Het incassobureau belt jou dan eerst om de voorwaarden nog een keer door te nemen. De debiteur wordt vervolgens twee keer op vriendelijke toon aangemaand via brieven. Bij gebrek aan een reactie belt het incassobureau hem of haar op. Als hij nog steeds niet betaalt, dan komt de deurwaarder in actie. Het proces gaat dan van een incassotraject naar een dagvaarding waarbij de rechtbank betrokken wordt, om de debiteur te dwingen tot actie.

Na het incassotraject

De dagvaarding wordt door het incassobureau in Ede opgesteld nadat de voorschotnota door jou is betaald. De dagvaarding wordt door het incassobureau uitgebracht door een van onze deurwaarders, die daarna de dagvaarding indienen bij de rechtbank in Ede. De debiteur moet voor de rechter verschijnen, waarbij het vonnis werd uitgesproken. Dan moet hij of zij een boete en het geld dat hij of zij jou schuldig is betalen. Heb je een debiteur die zijn afspraken niet is nagekomen? Groeneveld Gerechtsdeurwaarders gaat ervoor zorgen dat jij krijgt waar je recht op hebt, en lopen het hele incassotraject met je door.

Related Posts

De beste bedrijfskleding koopt u in Roosendaal

Achteruitrijcamera op de boot

Eiken vloer