Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Op zoek naar een schoorsteenveger in Breda?

Oh kom maar eens kijken, hoe vies mijn schoorsteen is, alles reinigen voor die arme Piet, met een schoorsteenveger van schoorsteenvegersbedrijf Hendriks te Breda! Ons schoorsteenveegbedrijf Hendriks is een gediplomeerd en erkende schoorsteenveger, wij bestaan al ruim 20 jaar lang en gaan even lang voor vakmanschap en kwaliteit in ons werk. Ons personeel van schoorsteenvegers uit Breda zijn gediplomeerd, en kunnen naast schoorsteenvegen, lekkages opsporen, de dakgoot reinigen, voegwerk doen en dakreparaties en onderhoud uitvoeren. Ons schoortsteenveeg bedrijf is werkelijk een manusje van alles, maar onze hoofd roeping is natuurlijk schoorsteenvegers zijn uit Breda! Wij kunnen de kwaliteit van ons werk garanderen doordat wij bij uw situatie gepast advies zullen geven voor onderhoud.

Schoorsteenveger uit Breda

Als u een schoorsteen heeft, en die regelmatig gebruikt om ‘s winters een vuurtje te stoken in de open haard, dan weet u dat u om het jaar schoorsteenvegers uit Breda nodig heeft om de hele boel schoon te maken. Dit komt doordat onverbrande deeltjes die ontstaan bij het stoken van hout, olie of kolen in het rookkanaal terechtkomen. Een teerachtige laag ontstaat dan, die wij schoorsteenvegers uit Breda creosoot noemen. Als u vervolgens een vuurtje stookt waardoor het in de schoorsteenpijp ongeveer 500 graden wordt, wat vrij snel kan gebeuren, dan kunt u schoorsteenbrand krijgen, een levensgevaarlijke brand die snel de rest van het huis kan aantasten waardoor u dakloos wordt. De mate van contaminatie van uw schoorsteen is afhankelijk van hoe u uw vuurtjes stookt, bij te weinig zuurstof krijgt u een onvolledige verbranding die voor extra afvalstoffen zorgt en de schoorsteen kunnen verstoppen. De verbrandingsgassen komen dan terug de kamer in, en kunnen voor een koolstofmonoxidevergiftiging zorgen. Daarom is regelmatig de schoorsteen laten vegen door schoorsteenvegers uit Breda een goed idee.

Bezoek ons op onze website

Heeft u een schoorsteen, en denkt u nu van, ‘verhip! Ik moet mijn schoorsteen ook laten vegen!’, dan kunt u met onze schoorsteenvegers uit Breda contact opnemen via onze website. Voor goed onderhoud van uw schoorsteen kunt u het beste een of twee keer per jaar een schoorsteenveger van ons uit Breda laten langskomen. Tot ziens!

Related Posts

Kantoorruimte met de hoofdletter K

Minder ongelukken in het verkeer

De beste plek voor online marketing in Veenendaal!