Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Opslagruimte huren in studentenstad Utrecht

Met het woningtekort in studentensteden als Utrecht kan het handig zijn om een opslagruimte te huren. Studenten moeten vaak van de ene naar de woning verhuizen door het tekort aan woonruimtes, strenge regels of problemen met de huurbaas. Sommige studenten moeten zelfs tijdelijk bij familie en vrienden overbruggen wanneer het huurcontract verloopt en vele internationale studenten verblijven in hostels of campings. Een ruimte om (waardevolle) spullen en goederen op te slaan is fijn zodat de student geen zorgen hoeft te hebben over waar de spullen moeten verblijven wanneer zijn of haar huurcontract verloopt.

Mijn ervaring met een opslagruimte in Utrecht

Zelf heb ik ook ervaring met het opslaan van mijn spullen in een opslagruimte in Utrecht. In mijn eerste jaar van mijn studie verliep mijn huurcontract en gezien de vraag van woningen groter is dan het aanbod was het erg lastig om voor de datum dat het contract verliep een nieuwe woning te vinden. Ik heb tijdelijk bij een vriendin van mij moeten verblijven tot dat ik een nieuwe woning zou vinden. Om deze reden had ik ervoor gekozen om mijn spullen op te slaan in een box omdat het makkelijker was dan de spullen terug naar mijn ouders te verhuizen die woonachtig zijn in Friesland. Ik heb dit als zeer prettig ervaren en het voelde ook daadwerkelijk dat ik mijn spullen daar met een gerust hart achter kon laten. Gelukkig vond ik snel genoeg een nieuwe woonruimte en kon ik de ruimte stopzetten elk moment dat ik wilde.

Opslagman

De boxen van opslagman zijn goed beveiligd met een unieke toegangscode waar alleen de huurder over beschikt. Zo heeft in principe verder niemand toegang tot de box. Ook wordt er aangeraden om een extra hangslot aan de box te hangen om de box nog beter te beveiligen om diefstal of vandalisme te voorkomen.

De boxen zijn in elk gewenst ‘formaat’ te huren of je nou veel of weinig spullen wilt opslaan. De ruimtes variëren tussen 3m3 tot en met 66m3 voor een mooie prijs. De box is gratis te annuleren en er zitten geen addertjes onder het gras bij het huren van de ruimte.

Related Posts

Umzug nach Ahaus

Waarom zou je een webcam cover moeten gebruiken?

Met ons bedrijf een goede grootformaat scanner gevonden