Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Persoonsbeveiliging inhuren bij Secret Security

Wilt u persoonsbeveiliging inhuren voor bijvoorbeeld een bekend persoon zoals een dj, VIP’s of voor uzelf? Bij Secret Security bent u aan het juiste adres. Wij hebben namelijk meerdere beveiligers beschikbaar, zowel in casual outfit of in uniform afhankelijk van uw status en de situatie waarvoor de beveiliging nodig is. Op onopvallende manier houden onze beveiligers u veilig en kunnen zij snel ingrijpen bij onveilige situaties. Want uw veiligheid is voor ons het belangrijkste. Daarom leiden wij onze beveiligers allemaal op in meerdere vechtsporten en beheersen zij allemaal de bekende Israëlische vechtsport ‘krav-maga’. Echter kunnen zij meer bieden dan dit.

Persoonsbeveiliging inhuren in combinatie met profiling

Wilt u niet alleen persoonsbeveiliging inhuren maar bent u ook op zoek naar profiling? Dat kan bij ons gecombineerd worden. Onze beveiligers hebben kennis van de Israëlische methode genaamd predictive profiling, dat inhoudt dat potentiële criminelen en terroristen al worden onderschept voordat zij u iets aan kunnen doen. Hierdoor kan de dreiging niet ontwikkelen tot iets ernstiger dan dreiging door de interventie van onze beveiligers. Hierbij letten zij bijvoorbeeld op verdacht en afwijkend gedrag en handelen zij hierop. Combineer dan ook de diensten persoonsbeveiliging met profiling voor een gegarandeerde optimale veiligheid. 

Overige diensten

Bij Secret Security kunt u ook terecht voor meer dan enkel persoonsbeveiliging of profiling. Wij bieden ook graag beveiliging of observators voor evenementen, de beveiliging van waardevolle objecten of de beveiliging van honden. Het kan bij ons allemaal geregeld worden. Denk dan ook aan diensten als verkeersregelaars bij evenementen, toezichthouding van de veiligheid bij bedrijven of winkelsurveillance. Om al deze verschillende soorten diensten te kunnen aanbieden hebben wij over de jaren heen een groot netwerk aan partners verzameld om dit zo goed mogelijk te kunnen leveren. Hierdoor worden onze diensten totaal afgesteld op uw persoonlijke situatie en behoeftes. Wij hebben ervaringen met het bieden van deze diensten in Nederland, maar ook in het buitenland. Ook als u spoed heeft kunnen wij zo spoedig mogelijk uw beveiliging regelen. Het is namelijk mogelijk om bij ons te kiezen voor last-minute beveiliging. Wilt u meer informatie over onze diensten? Of heeft u vragen en wilt u enkele klantervaringen lezen? Dit kan allemaal via onze site: https://secretsecurityservice.nl/