Lynxlab
Image default
Offers

Stretchtent verhuur

Stretchtent verhuur

Staat er een bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardg, jubileum of ander evenement op de planning? En bent u daarvoor op zoek naar stretchtent verhuur voor een sfeervolle én praktische toevoeging voor de buitenlocatie? Goede keuze! Het weer valt in ons kikkerlandje helaas lastig te voorspellen. Een stretchtent huren voor uw evenement is daarom een goede keuze. Stretchtent verhuur PavilionRex zet de stretchtent voor u op. U heeft er zelf geen omkijken naar. We breken de stretchtent na het evenement ook weer binnen no-time af. PavilionRex stretchtenten verhuur heeft een vestiging in Gelderland en een vestiging in Limburg. Op deze manier kunnen wij veel klanten van dienst zijn en voorzien van een stretchtent op locatie. Uiteraard bent u bij PavilionRex verzekerd van goede service en kwaliteit en dat tegen een scherpe prijs. Al onze stretchtenten zijn voorzien van een certificaat en zijn dus veilig voor uw gasten.

Stretchtent verhuur in verschillende maten

PavilionRex verhuurt stretchtenten in diverse kleuren en maten. Stretchtent verhuur kan in de volgende kleuren: zwart, zand, grijs, taupe, taupe-wit, zwart-wit, antraciet of zelfs paars-fuchsia. We verhuren stretchtenten in de maten S, M, L en bieden ook maatwerk (voor meer dan 133 personen). Op deze manier heeft PavilionRex voor elk feest of evemenent een geschikte stretchtent in de verhuur. Onze stretchtenten zijn koppelbaar en daarom zijn er verschillende afmetingen mogelijk, voor elk formaat gezelschap. We zorgen uiteraard voor snelle op- en afbouw. 

In combinatie met stretchtent verhuur, verhuren wij optioneel:

  • Vloerdelen
  • Prikverlichting
  • LED spots
  • Windreductiedoek
  • Terras/Tentverwarming
  • Ballasttanks

Daarom kiest u voor een stretchtent verhuur bij PavilionRex

De stretchtenten die PavilionRex verhuurt hebben een prachtige luxe uitstraling. Ook wel premium uitstraling genoemd. Daarbij zijn onze stretchtenten wind- en waterbestendig en ook brandwerend. Veiliger kan niet. Hoe fijn is het dat de stretchtenten 100% waterdicht zijn, want in Nederland en België regent het natuurlijk regematig. Doordat de stretchtenten koppelbaar zijn, zijn verschillende afmetingen mogelijk. Op deze manier kunnen wij al onze klanten voorzien van maatwerk tenten. Tot slot zijn de PavilionRex stretchtenten NEN-gecertificeerd. U heeft er overigens geen omkijken naar: het opzetten en afbreken kunt u volledig aan ons ervaren team overlaten!

Wij werken overigens samen met verschillende partners, die u in allerlei zaken kunnen voorzien. Denk aan de volledige aankleding van uw bruiloft met licht en geluid, de inrichting etc. Meer weten? Of wilt u direct een offerte ontvangen voor stretchtent verhuur? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

https://pavilionrex.nl/stretchtent-verhuur/