Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Taffe industriële tafels op maat industriele tafel industriele eettafel industriele tafels

Industrieel design op maat, Bij taffe vindt u industriele  tafels industriele tafel industriële eettafel op maat gemaakt naar wens met onderstel naar keuze en houtsoort naar keuze. omdat wij allen tafels zelf produceren in de werkplek in Heemstede kunnen wij een zeer divers aanbod aanbieden en een tafel geheel naar wens snel leveren.  in de werkplaats wordt het druk gelast gehamerd en geslepen om alle industriele ontwerpen uit te werken.

Er is een ruim aanbod in verschillende tafel tafels industriele tafels vintage design. Onze unieke modellen van eigen ontwerp kunnen met verschillende houtsoorten geleverd worden naast de keuze van de houtsoort kan er ook voor verschillende hout behandelingsmethode is gekozen worden. naast de behandeling van hout olie kan er ook gekozen worden voor transparante lak.  de lak die wij bij de industriele tafel, tafel gebruiken Is dat vast en hittebestendig wat het hout goed beschermd tegen invloeden van buitenaf. Er kan namelijk gekozen worden voor een Eiken tafelblad een wagon tafelblad of oud grenen tafelblad. voor een Wagonplanken tafel,  tafelblad kan er ook gekozen worden voor verschillende soorten onderstellen, ook voor het eiken is dit mogelijk.  voor het eten is er ook  een keuze  in verschillende soorten kleurtinten mogelijk.  Er kan namelijk gekozen worden voor  een licht  Eiken tafelblad, vergrijsd Eiken tafelblad,  gerookt Eiken tafel,  industriele tafel.  het gerookte Eiken kan een licht gerookt tot donker gerookt maar ook zo donker gerookt dat het zwart is. het zwart Eiken tafelblad past zeer mooi bij de verschillende soorten tafel onderstellen gietijzeren poten. naast de houtsoorten Is er ook een ruim aanbod in verschillende soorten Onderstellen tafel onderstellen tafelpoten machine onderstellen.  Er kan namelijk gekozen worden voor een tafel onderstel op maat met materiaal naar keuze.   kiest u voor een machine  onderstel dan kunt u er zeker van zijn dat u een unieke tafel heeft deze gietijzeren tafelpoten worden namelijk hergebruikt van oude machines.  voor een unieke vintage tafel industriele tafel voor de eetkamer kantoor of vergaderzaal.  taffe  maakt ook industriele  vergadertafel,  kantoor industriele bureau en industriële restaurant indelingen.   voor een industrieel uniek ontwerp kunt u  ons online aanbod inzien op www.taffe.nl

naast de gietijzeren tafelpoten machine onderstel en gelaste tafelonderstellen is er ook een keuze voor in hoogte verstelbare tafel onderstellen Opmaat deze tafels zijn in hoogte te verstellen dmv het draaien aan een handwiel. het zet verschillende vertandingen in beweging wat het tafelblad in hoogte te verstellen maakt.  maakt ze als staantafel of om de tafel te gebruiken met krukken. wilt u voor uw kantoor een tafel volledig op juiste hoogte, ergonomisch ingestelde tafelhoogte. dan is deze industriele tafel uitermate geschikt voor dit doel. Heeft u vragen of interesse kijk op de onderstaande gegevens.

 www.taffe.nl

http://www.taffe.nl

Related Posts

Opslagruimte IJsselstein

Sleutel- en slotenservices Rijnsburg

Meer volume meegeven aan de borsten