Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Tandarts Heemstede Floriande

 

Floriande is een tandarts in Heemstede en omgeving. Deze tandartspraktijk is gespecialiseerd in vele verschillende werkvelden, zoals tanden bleken, waardoor ze snel elk tandprobleem kunnen oplossen. Zo werkt er een orthodontist bij de praktijk, maar ook een mondhygiënist. Ook kunnen de experts vakkundig tanden bleken.

 

Verschillende behandelingen

De tandarts in Heemstede biedt verscheidene behandelingen aan. Zo kan men terecht bij de tandarts in Heemstede voor de halfjaarlijkse controle. Men moet twee keer per jaar op controle, zodat eventuele problemen snel ontdekt worden. Hierdoor kan voorkomen worden dat een klein probleem uit de hand loop en erg pijnlijk wordt. Ook kan men terecht bij Floriande voor cariologie, parodontologie, kaakchirurgie, orale chirurgie, endodontologie, orthodontie , protethiek en kroon- en brugwerk.

 

Mondhygiëne

Men kan dus voor zowel grote ingrepen als kleine ingrepen terecht bij de tandarts in Heemstede. Men kan ook bij de mondhygiënist van de praktijk terecht voor een schoonmaakbeurt van het gebit. Als iemand bijvoorbeeld het idee heeft dat hij geen gaatjes heeft en geen pijn aan de mond, maar wel graag wil dat zijn mond extra schoon is, is een bezoek aan de mondhygiënist een goed idee. De mondhygiënist zal elk vuiltje weghalen. Dit zorgt er ook voor dat de kans op gaatjes en andere mondproblemen kleiner wordt.

 

Orthodontie

Elke orthodontist van Floriande is zeer deskundig. Door professionele orthodontie methoden kunnen ze snel ervoor zorgen dat elk gebit kaarsrecht is. Ook kan elke orthodontist gemakkelijk een overbeet of onderbeet verhelpen.

 

Parodontologie

Parodontologie is voor veel mensen een onbekend vakgebied. Parodontologie gaat over het steunweefsel dat zich bevindt tussen de tanden en kiezen in. Hiermee wordt het tandvlees, het kaakbot en het ligamentum parodontale bedoelt. Het is belangrijk dat deze onderdelen gezond zijn, omdat het hele gebit hier op steunt. Neem bij problemen aan het tandvlees of het kaakbot dus altijd snel contact op met de tandarts in Heemstede!

 

Related Posts

Botox

Op zoek naar een incassobureau in Ede?

Opslagruimte IJsselstein