Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Trouwfilm laten maken

Leg de belangrijke momenten in uw leven vast door een trouwfilm te laten maken. Zo kunt u later terugblikken op die ene belangrijke dag in uw leven en alle dierbare mensen die er voor u en uw partner er die dag bij waren. Samen kunnen jullie terug zwijmelen naar jullie trouwdag en de dag nog even opnieuw herbeleven. Ook kan het leuk zijn voor (toekomstige) kinderen om de trouwdag van hun ouders te kunnen bekijken op film of voor andere dierbare mensen die er, om welke omstandigheden dan ook, niet er op de dag zelf bij aanwezig konden zijn. Ga naar de website www.artvideo.nl om jouw trouwfilm te laten maken.

Een trouwfilm laten maken bij ArtVideo

ArtVideo begrijpt als geen ander dat een trouwfilm laten maken erg belangrijk kan zijn. Zij spenderen dan ook graag hun tijd om voor u de mooiste film te creëren. Elke film heeft een duur van 12 tot 15 minuten zodat men niet verveeld raakt en u alleen de mooiste beelden te zien krijgt van uw belangrijke dag. Om een impressie te krijgen, krijgt u eerst een trouwclip te zien van circa 3 tot 5 minuten. Bij het boeken kunt u kiezen uit drie pakketten met drie verschillende tarieven. Verschillen in deze pakketten zijn bijvoorbeeld hoe veel filmuren u krijgt, of u er een trouwclip inclusief is en of er gebruik wordt gemaakt van een drone. Als u geïnteresseerd bent, kunt u zeer gemakkelijk een kennismakingsgesprek aanvragen zodat u uw wensen hoorbaar kunt maken voor uw trouwdag en film. De films zijn al binnen drie weken klaar zodat u al gauw uw dag kunt herbeleven als u dat zou willen. De film wordt geleverd door middel van een luxe doosje met daarin een flash drive. Ook kunt u ervoor kiezen om een trouwauto te huren voor uw film en kunt u er voor kiezen of u deze auto zelf wilt besturen of wilt laten besturen. Deze auto’s hebben genoeg ruimte voor uw mooie trouwjurk en is volledig verzekerd.

Wie is ArtVideo?

ArtVideo is opgestart door Arthur Huizinga en houdt zich bezig met films van uw bruiloft. Hiermee is hij begonnen in 2007 en was altijd al geïnteresseerd in filmen en het monteren van films. Inmiddels heeft Arthur al meer dan honderd bruiloften mogen filmen en hij kijkt er naar uit om in de toekomst nog veel meer bruiloften te mogen filmen.

 

Related Posts

Op zoek naar een incassobureau in Ede?

Stel hier al je zakelijk gerelateerde vragen over belasting

Goede bereikbaarheid met NuCall