Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Tula draagzak van geboorte tot peutertijd

Van geboorte tot peutertijd

De Tula Free to Grow is een draagzak van het merk Tula. Deze draagzak is zoals de naam al zegt gericht op de groei van je kindje. De draagzak kan dan ook op verschillende standen versteld worden zodat de draagzak mee kan groeien met je snel groeiende kindje. Je kan je kindje in de draagzak dragen tot hij of zij een jaar of 4 is! Op deze manier gaat de Tula Free to Grow een behoorlijke tijd mee!

Drie verschillende standen

De Tula Free to Grow is te verstellen in drie verschillende standen. De eerste stand is geschikt voor de allerkleinsten. Door het zitvlak op de smalste stand te zetten kan je pasgeboren baby op een comfortabele en stevige manier vervoert worden in de draagzak. De tweede stand is geschikt voor als je baby echt begint te groeien, het zitvlak kan dan wat breder gemaakt worden zodat je kindje nog altijd de juiste ondersteuning kan genieten. De derde en laatste stand is de grootste, deze is geschikt voor als je kindje de peuterleeftijd heeft bereikt maar toch voor de wat langere afstanden in een draagzak wil zitten. Het zitvlak kan dan op de breedste stand gezet worden en zo kan je peuter comfortabel in de draagzak zitten.

M-houding of kikkerhouding

Ongeacht in welke stand je je kindje vervoert in de Tula Free to Grow zit je kindje te allen tijde in de ergonomische zogenoemde ‘M-houding’ of ‘kikkerhouding’. Dit wil zeggen dat je kindje van knieholte tot knieholte ondersteuning geniet. Deze houding is ergonomisch en zorgt voor de juiste ontwikkeling van de rug en heupen van je kindje.

Tula Free to Grow stevig en zacht

De Tula Free to Grow is een stevige en zachte draagzak gemaakt van stevig materiaal. Het geeft hiermee de juiste ondersteuning aan je kindje. De draagzak is tevens van een zacht materiaal gemaakt zodat je kindje altijd comfortabel en zacht in de draagzak kan zitten.

https://www.moederenbaby.nl/er-op-uit/babydragers/draagzakken/filter/tula/tula_free_to_grow/

Related Posts

Administratie; de functies en mogelijkheden

De beste kleurrijke schoenen van Shoelia

Een antwoordservice op afstand!