Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Vespa Primavera windscherm

De Vespa Primavera is decennia lang uit het assortiment geweest maar nu is deze naam weer helemaal terug! Het is in feite de opvolger van Vespa LX, het uiterlijk van de vernieuwde Primavera heeft dan ook meer weg van de LX dan de vorige Primavera. Het nieuwe model combineert een klassieke retro look met wat moderne details. De Vespa Primavera wordt in verschillende types verkocht waaronder de Touring versie met een Vespa Primavera windscherm. Bij de andere types is een windscherm optioneel.

 

Vespa Primavera windscherm los kopen

Als jouw Vespa Primavera windscherm stuk is, of je hebt een Primavera gekocht zonder windscherm kun je een nieuw exemplaar online bestellen. Daarbij heb je de keuze uit verschillende windschermen:

 

  • Let als eerste op het juiste type. Op één pagina kun je alle verkrijgbare Vespa Primavera windschermen vinden.
  • Je zult zien dat er verschillende hoogtes zijn in de Vespa Primavera windschermen. Daarmee kun je zelf kiezen of je gaat voor de hoogste bescherming maar met een eveneens hogere luchtweerstand, of een meer aerodynamisch model die ook wat minder bescherming biedt.
  • Naast een standaard transparant Vespa Primavera windscherm kun je ook andere kleuren kiezen. Smoke is daarbij populair, dat is een Vespa Primavera windscherm die een donkere tint heeft.
  • Soms zie je bij de productinformatie een Europese vlag staan. Bij die Vespa Primavera windschermen weet je zeker dat het product in Europa wordt gemaakt. Andere windschermen komen meestal uit China. Uiteindelijk leveren beide types een hoge kwaliteit, het is aan jezelf om te besluiten of je wat meer wilt betalen voor een Europese versie.

 

Past dit windscherm op elke Primavera?

De Vespa Primavera Touring editie heeft standaard een laag scherm, de andere types hebben dat niet. Als je op één van de andere types een windscherm wilt monteren zul je een Vespa Primavera windscherm met bevestigingsset moeten aanschaffen. Wanneer je alleen het windscherm wilt vervangen op de Touring editie is het wellicht niet noodzakelijk en nieuw bevestigingsset te kopen.

 

Alle verschillende Vespa Primavera windschermen kun je vinden op één pagina. Daar zie je de verschillende variaties en de prijzen. Ga direct naar de webshop en maak jouw keuze.