Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Voip telefooncentrale

Voip telefooncentrale

Uw eigen Voip telefooncentrale? PBXcomplete biedt twee software varianten aan voor Voip telefonie. Deze twee platformen bieden we aan met een maandabonnement. Dit gaat op basis van het aantal gelijktijdige gesprekken dat gevoerd kan worden. U heeft al uw eigen Voip telefooncentrale vanaf 27,50 per maand. Een aantal voordelen van een Voip telefooncentrale voor uw bedrijf:

  • Het maakt thuiswerken gemakkelijker
  • U kunt de voicemail per mail ontvangen
  • Het scheelt bekabeling
  • Gesprekken kunnen op bepaalde tijdstippen doorgeschakeld worden naar mobiel
  • U heeft meer lijnen voor minder geld
  • Ook bereikbaar bij internetstoringen
  • Groot aantal functionaliteiten

Telefooncentrale abonnementen

PBXcomplete biedt twee platformen voor de Voip telefooncentrale abonnementen. FreePBX15 is ons stabiele open-source Voip platform. In combinatie met FOP2 kunt u direct zien wie er in gesprek is en eenvoudig doorschakelen naar collega’s. Met 3CX heeft u een telefonie omgeving met eigen software apps voor Windows, Mac, Android en iPhone. Ook hier kunt u in 1 oogopslag zien welke collega’s beschikbaar zijn. Ook biedt 3CX de mogelijkheid om te koppelen met een groot aantal CRM pakketten. Een API is zelfs beschikbaar om een eigen koppeling te (laten) maken als uw CRM pakket er niet bij staat. Binnen deze twee platformen bieden wij diverse pakketten/abonnementen aan. De kosten per abonnement hanen af van het aantal maximaal gelijktijdige gesprekken en de eventuele extra’s die u binnen het pakket kiest (denk aan professionele licenties of extra schijfruimte).

Voip telefonie via PBXcomplete

PBXcomplete is sinds 2008 actief als leverancier van hosted Voip centrales en alle dienstverlening hier omheen, waaronder IP telefoons, telefoonnummers en SIP trunks. Wij bieden totaaloplossingen voor zakelijke telefonie. Onze totaaloplossing is kosten-efficiënt: er is geen hardware investering nodig voor een dure telefooncentrale op locatie. Ons instappakket kost € 27,50 per maand inclusief 1 telefoonnummer en met de mogelijkheid voor meer nummers en een onbeperkt bellen pakket. Wij hanteren voor onze Voip telefooncentrale diensten geen langdurige contracten, u kunt maandelijks opzeggen wanneer u niet tevreden bent over de dienstverlening. Meer weten over Voip telefonie of onze telefooncentrale abonnementen? Neem dan contact met ons op.

https://www.pbxcomplete.nl/diensten/telefooncentrale-abonnement/