Lynxlab
Image default
Business / Business Services

VOIPZeker – Hosted VOIP

VOIPZeker

U heeft waarschijnlijk weleens gehoord van VOIPZeker en dat u hier een zakelijk telefonie kunt afsluiten, maar weet u wat Hosted VOIP is? In dit artikel krijgt u meer informatie over wat Hosted VOIP is, wat u nodig hebt om te bellen met VOIP en wat de voordelen zijn.

Wat is Hosted VOIP

Hosted VOiP maakt gebruik van telefonie vanuit een extern datanetwerk. Hosted VOIP wordt ook gezien als een telefooncentrale in de Cloud. Dit houdt in dat u kan bellen over het internet, omdat het datanetwerk een techniek is die het mogelijk maakt om telefoongesprekken te voeren over een IP-netwerk. Zo hoeft u niet meer te investeren in een dure traditionele telefooncentrale. Besparingen met Hosted VOIP kunnen wel oplopen tot 40%. Dus waarom zou u dit niet proberen met zoveel kosten besparing?

Wat hebt u nodig om te bellen met VOIP?

Er zijn een aantal dingen nodig om met VOIP telefonie aan de slag te gaan. U heeft een VOIP account nodig met uw gegevens erin, een telefoonnummer, VOIP toestel en internet verbinding. Met Hosted VOIP gaan de telefoongesprekken over de internetverbinding en is de stabiliteit van de internetverbinding van essentieel belang!

Voordelen Hosted VOIP

Het in zee gaan met Hosted VOIP heeft een aantal voordelen voor u. Hosted VOIP is erg flexibel. Dit komt omdat u elke maand uw abonnement kunt bijstellen. Dit is handig voor wanneer u extra gebruikers nodig hebt. Een ander groot voordeel is dat het niet locatie gebonden is. U bent altijd en overal bereikbaar als u maar gekoppeld bent aan uw VOIP account. Als laatste is het een stuk goedkoper. Alle gebruikers kunnen onderling gratis bellen en daarna kunt u de kosten besparen tot wel 40%. Dit zijn belangrijke voordelen voor het kiezen van uw zakelijk telefonie!

VOIPZeker

Bent u nog niet overtuigd over Hosted VOIP en de voordelen daarvan? Klik dan op website VOIPZeker voor meer informatie!

https://www.voipzeker.nl/

Related Posts

Spelregels van de escape room

CV ketel offerte opvragen? Eerst oriënteren.

Het laatste klusje, uw proefschrift drukken, besteedt u toch zeker ook uit?