Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Voipzeker | Makkelijk en eenvoudig VOIP telefonie.

Voipzeker

Voipzeker is het nieuwe zakelijk bellen. Met Voipzeker heeft u optimale bereikbaarheid, flexibiliteit en controle. Door voip op de mobiel en het aanbieden van internet bent u altijd bereikbaar, daarnaast heeft het bedrijf nog meer voordelen.

Voip op de mobiel Met voip op de mobiel bent u altijd en overal bereikbaar. U kunt hierdoor telefoongesprekken van je vaste lijn ontvangen op je mobiel. Naast het altijd en overal bereikbaar zijn heeft u ook geen doorschakelkosten meer, kunt u gratis onderling bellen naar collega’s en heeft u lagere gesprekskosten. De voicemailberichten worden doorgestuurd naar uw e-mailaccount.

Aanbieden van internet Voipzeker biedt ook internet aan. Hierdoor bent u naast telefonisch ook online altijd beschikbaar. U bent verzekerd van een stabiele internetverbinding. De snelheid van Voipzeker is tot wel 500mb/s, erg snel dus.  U kunt  internetten voor een vast bedrag per maand. Daarnaast heeft u met het internet van Voipzeker ook meer persoonlijke service. Wij zijn altijd bereikbaar om uw vragen of problemen op te lossen

Voordelen van Voipzeker Voipzeker heeft naast voip op de mobiel en het aanbieden van internet nog meer voordelen. De besparing op uw telefoonrekening is een erg belangrijke. Doormiddel van het gratis onderling bellen met collega’s en geen doorschakelkosten naar mobiel. Daarnaast heeft u met Voipzeker geen langlopende contracten die stilzwijgend verlengt worden.  De voordelen van Voipzeker kunnen u dus veel geld en tijd besparen.

Met voip op de mobiel, aanbieden van internet en de andere voordelen van Voipzeker bent u telefonisch en op het internet altijd en overal bereikbaar en heeft u lagere kosten. Neem contact met Voipzeker of om te kijken wat het bedrijf voor u kan betekenen.

https://www.voipzeker.nl/

Related Posts

Het laatste klusje, uw proefschrift drukken, besteedt u toch zeker ook uit?

Loopbaanbegeleiding, een stap vooruit

Loodgieter lekkage Wassenaar