Lynxlab
Image default
Business / Business Services

VT2000 | All around VvE beheer met ervaring

 

VT2000  is een professional in beheer van VvE’s. Wij begrijpen dat het beheer van Vve’s voor vrijwilligers veel tijd kost, hier kan het bedrijf uitkomst bieden. Er zal een meerjarenonderhoudsplan worden opgesteld en het bouwkundig en technische beheer zal worden gedaan door VT2000. Zo zal uw complex in perfecte conditie blijven.  Het bedrijf biedt VvE’s ook hulp bij het afsluiten van verzekeringen.

Zoekt u een regionale VvE beheerder uit Diemen? Schakel dan de dochteronderneming van VT2000, De Amsterdamse VvE Beheerder, in!

Bouwkundig beheer

De belangrijkste doel van een VvE is het in stand houden van een complex. VT2000 werkt samen met bouwkundige beheerders om uw complex in goede conditie te houden. VT2000 zal een meerjarenonderhoudsplan opstellen. Er zal op locatie zelf een inspectie en conditiemeting van het complex worden uitgevoerd. De technische en financiële gegevens voor werkzaamheden aan het complex worden door VT2000 verwerkt in een meerjarenonderhoudsplan. Daarnaast zal er een plan van aanpak worden gemaakt voor het uitvoeren van het groot onderhoud. Uw bouwkundig beheer is in goede handen bij VT2000.

Technische beheer

VT2000 is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor calamiteiten. Klachten en storingen worden snel opgepakt door VT2000. Het bedrijf werkt met vaste leveranciers die werken tegen goede condities. Voor het technisch beheer kunt u vertrouwen op de ervaring van onze bouwkundige beheerders. VT2000 is het aanspreekpunt bij onderhoudsklachten en het bedrijf verstrekt onderhoudsopdrachten.

Hulp bij afsluiten verzekeringen

VT2000 kan u ontzorgen bij het afsluiten van verzekeringen en afhandelen van schades. Van het aanvragen van verzekeringen en vergelijken van offertes tot het afsluiten van verzekeringen en afhandelen van schademeldingen. Door de kennis, certificaten en contracten van VT2000 kan het bedrijf deze werkzaamheden optimaal regelen.

Voor het bouwkundig en technische beheer en hulp bij afsluiten van verzekeringen bent u bij VT2000 aan het juist adres.

Related Posts

Stappenplan beginnende ondernemer

Een warmtepomp in uw huis

Verzacht uw pollenallergie met een geschikte luchtreiniger