Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Waarom is NEO interessant voor mij?

Wat is NEO? NEO gaat voor het ontwikkelen van een platform van slimme bezittingen. Slimme bezittingen (smart assets) zijn een combinatie van slimme contracten met digitale goederen die in de blokketen worden vastgelegd. Het platform maakt het mogelijk om op een gemakkelijke manier digital assets te registreren, uit te geven en te verhandelen.

Digitale goederen bestaan in de vorm van elektronische informatie en met de NEO blockchaintechnologie worden ze gedecentraliseerd en omgezet in unieke, transparante, traceerbare digitale eigendommen die direct verhandelbaar zijn.

De blockchain technologie ondersteunt verschillende lagen van digitale bezittingen en het gebruik van digitale certificaten die door de wet worden beschermd. Voor meer ingewikkelde scenario’s kunnen ontwikkelaars gebruik maken van de slimme contracten en de virtuele machine voor verdere programmering van bepaalde eigenschappen van de betreffende slimme bezittingen.

De NEO blockchain smart contract  technologie is Turing Complete. Je kunt in feite meer dan alleen slimme bezittingen ontwikkelen en uitgeven, maar ook decentrale applicaties. Het is daarom niet zo vreemd dat NEO (voorheen Antshares) een Chinese Ethereum wordt genoemd.

Related Posts

Dankzij het ICT bedrijf van Veenendaal, ben ik altijd bereikbaar!

Valkuilen bij een ICT-infrastructuur

Polderscooter