Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Ziggo staat voor je klaar

Het telefoonnummer van Ziggo kun je gemakkelijk verkrijgen bij de Klantenservicetelefoon. De Klantenservicetelefoon is een telefonisch en online platform dat is gespecialiseerd in Nederlandse klantenservicetelefoonnummers.

Dit zijn categorieën om uit te kiezen: woningcorporaties, webshops, webhosting, verzekeringsbedrijven, thuisstudies, telecom, sportscholen, reisbureaus, reisinformatie, luchtvaartmaatschappijen, pretparken, dierenparken, vakantieparken, pakketdiensten, overheidsinstellingen, verenigingen, nutsbedrijven, loterijen, kranten, tijdschriften, Tv-gidsen, incassobureaus, gemeenten, energieleveranciers, banken en alles-in-1-providers.

Past het bedrijf waarvan jij het telefoonnummer zoekt niet onder een van deze noemers? Wellicht vind je het onder ‘overige’. Onder dit kopje staan onder meer uitvaart- en installatiebedrijven. Blijft de firma onvindbaar, neem dan snel contact op met de Klantenservicetelefoon. De medewerkers gaan direct voor je op zoek!

Vraag over abonnement? Bel Ziggo

Je wilt bellen met Ziggo omdat je een vraag hebt over de laatste factuur. Of je overweegt een nieuw abonnement, gaat verhuizen of wordt geconfronteerd met een storing. In al deze en andere gevallen is dit het nummer dat je kunt bellen: 1200 voor vaste klanten en 0900-1884 voor niet-abonnementhouders. Je kunt je vraag ook via het online contactformulier stellen. Is je vraag algemeen van aard, dan staat het antwoord waarschijnlijk al online. Hier een paar voorbeelden van dat soort vragen: -hoe is mijn factuur opgebouwd? -hoe kan ik een dag-pas bestellen? -op mijn televisie verschijnt een foutmelding, wat kan ik nu het beste doen? -ik wil het tv-signaal verbeteren, hebben jullie tips? -mijn tv geeft alleen maar zwart beeld, wat is er aan de hand? -ik wil mijn abonnement veranderen, wat adviseren jullie? -ik wil een aantal persoonlijke gegevens wijzigen, kan dat online of is het beter om te bellen? -sinds een paar uur heb ik geen internetverbinding meer, is er een storing? -mijn email werkt niet, wat kan er aan de hand zijn? -waar vind ik mijn mailinstellingen?

De antwoorden op deze en veel meer andere vragen vind je dus online. Tot slot wijzen we je op de mogelijkheid live te chatten met een Ziggo-medewerker. De ervaringen hiermee zijn zeer positief!

Related Posts

Een GSM reparatie: bij New Phone Repair hebben ze gecertificeerde monteurs in dienst

Camera oplossingen voor vrachtwagens

Tandarts Heemstede Floriande